x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Bute: Este momentul să demonstrez tuturor că sunt cel mai bun luptător

Bute: Este momentul să demonstrez tuturor că sunt cel mai bun luptător

16 Mai 2012   •   11:23
Bute: Este momentul să demonstrez tuturor că sunt cel mai bun luptător

Campionul mondial la supermijlocie in versiunea IBF, Lucian Bute, a declarat ca in partida cu britanicul Carl Froch, programata in 26 mai la Nottingham, este momentul sa demonstreze tuturor ca este cel mai bun boxer, informeaza boxingscene.com.

"Adrenalina, emotiile... Este pentru prima data cand lupt pe un alt teren, cand merg acasa la adversar. Nu este usor din punct de vedere psihologic, dar sunt pregatit pentru asta. Este momentul sa demonstrez tuturor ca sunt cel mai bun luptator. Cand esti un luptator bun, te bati cu oricine, oriunde. Froch este un bun luptator. Este rezistent, puternic si agresiv, dar eu am viteza pe care el nu o are. Cred ca boxerul cu viteza este cel in avantaj", a spus Bute.

Lucian Bute a afirmat ca a pregatit partida cu Froch ca si cum ar trebui sa cucereasca titlul mondial la britanic acasa. "In mintea mea, eu merg in Anglia pentru a-mi pune centura pe masa, astfel ca ma voi lupta ca si cum ar trebui sa o cuceresc. Vor fi 10.000 de oameni care il vor sustine. Va fi multa galagie, dar merg acolo pentru a castiga si a ma intoarce cu centura. Indiferent daca va fi la puncte sau inainte de limita, obiectivul meu este sa inving", a completat Bute.

Partida dintre pugilistul britanic Carl Froch si Lucian Bute se va disputa in 26 mai, la Capital FM Arena din Nottingham. In meciul cu Froch, Lucian Bute isi va pune pentru a zecea oara in joc centura IBF la categoria supermijlocie. (Mediafax)

×