x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Carlos Alcaraz l-a învins pe Stefanos Tsitsipas în sferturile de finală de la Roland Garros

Carlos Alcaraz l-a învins pe Stefanos Tsitsipas în sferturile de finală de la Roland Garros

de Redacția Jurnalul    |    05 Iun 2024   •   08:10
Carlos Alcaraz l-a învins pe Stefanos Tsitsipas în sferturile de finală de la Roland Garros
Sursa foto: Hepta

La fel ca în 2023, Carlos Alcaraz l-a învins pe Stefanos Tsitsipas în sferturile de finală de la Roland Garros, asigurându-și un loc în semifinala cu Jannik Sinner. Spaniolul a câștigat marți cu 6-3, 7-6(3), 6-4 după două ore și 17 minute de joc. Grecul s-a arătat deranjat de strigătele lui Alcaraz.

Alcaraz a fost considerat favorit pentru acest meci și din simplul motiv că fanii de la Paris au văzut această confruntare și anul trecut, iar victoria spaniolului a fost destul de clară.

Succesul spaniolului face ca acesta să nu fi pierdut niciodată în fața jucătorului grec.

Alcaraz a făcut break devreme, în primul set și apoi a adăugat un altul, pentru a câștiga cu 6-3. Nici în setul al doilea nu a avut probleme la începutul setului secund, reușind să câștige pe serviciul adversarului său, un break, pe care l-a pierdut puțin mai târziu, după un joc neglijent.

Al doilea set a fost decis în tie-break, care a avut parte de o mică dramă. Tsitsipas a fost nemulțumit de strigătele lui Alcaraz în timpul jucării punctelor și s-a plâns arbitrului, când era condus cu 5-1, după ce a ratat o lovitură, acuzând strigătul prelungit al jucătorului de 21 de ani.

Spaniolul a răspuns cu un alt strigăt la retur, chiar la următorul schimb, câștigând apoi tiebreak-ul cu 7-3. Ultimul set nu a oferit nimic nou și a consfințit un meci de gală în semifinale, cu italianul Jannik Sinner, pentru un loc în finală.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: carlos alcaraz stefanos tsitsipas