x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cristina Neagu şi Mihai Popescu, handbaliştii anului în România

Cristina Neagu şi Mihai Popescu, handbaliştii anului în România

24 Dec 2010   •   13:15
Cristina Neagu şi Mihai Popescu, handbaliştii anului în România
143799-cristina-neagu.jpgIerarhiile anului 2010 realizate de Federaţia Română de Handbal i-au avut ca laureaţi pe interul Cristina Neagu, la feminin, şi pe portarul Mihai Popescu, la masculin, a anunţat preşedintele FRH, Cristian Gaţu.

La doar 22 de ani, Neagu câştigă astfel cea de-a patra distincţie de acest fel. La recent încheiatul CE din Danemarca şi Norvegia, unde naţionala României s-a clasat pe locul 3, românca a fost cea mai bună marcatoare a competiţiei, cu 53 de goluri, liderul clasamentului la pase decisive, cu 36 de reuşite, dar şi cel mai bun inter stânga, în echipa ideală. Cu Oltchim, Cristina Neagu s-a calificat îfaza grupelor principale în Liga Campionilor.

La rândul său, portarul Mihai Popescu este şi el component al primei reprezentative, dar şi al campioanei HCM Constanţa, având în 2010 probabil cel mai bun an din carieră. Cu echipa de club, Mihai Popescu este angrenat în Liga Campionilor în acest sezon, în timp ce cu echipa naţională se pregăteşte pentru participarea la Campionatul Mondial din Suedia, din luna ianuarie.

×