x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Diana Bulimar: Larisa Iordache are o şansă mai mare decât mine la bârnă

Diana Bulimar: Larisa Iordache are o şansă mai mare decât mine la bârnă

07 Aug 2012   •   13:41
Diana Bulimar: Larisa Iordache are o şansă mai mare decât mine la bârnă

Gimnasta Diana Bulimar a declarat, marti, ca Larisa Iordache, care o inlocuieste in finala de la barna de la Jocurile Olimpice de la Londra, are o sansa mai mare la medalie.
"Nu pot sa spun ca mi-a fost greu sa iau decizia. Imediat dupa ce am vazut ca s-a terminat concursul mi-am dat seama ca ea are o sansa mai mare decat mine. La acel moment a avut probleme la picior, dar pe parcurs i-a trecut. As vrea sa faca un concurs frumos. Mi-a promis ca, daca va urca pe podium, ma va chema si pe mine. As fi vrut sa concurez, dar stiu ca ea are sanse mai mari la medalie", a spus Bulimar pentru TVR.
Antrenoarea Marian Bitang a afirmat ca decizia i-a apartinut Dianei Bulimar, dupa o dicutie cu Larisa Iordache. "Diana a avut o discutie cu Larisa dupa calificare si a spus ca mai bine ii cedeaza locul in finala pentru ca nu are o nota de plecare extrem de valoroasa. Larisa Iordache are o sansa pentru ca Diana Bulimar a facut un gest incredibil de frumos. Ma bucura faptul ca reusim sa modelam nu doar sportivi, ci si caractere", a precizat Bitang pentru TVR.
Gimnasta Diana Bulimar a fost inlocuita, luni, pe lista oficiala de start a finalei de la barna, cu Larisa Iordache, la Jocurile Olimpice de la Londra. Diana Bulimar a "prins" ultimul loc in calificarile de la barna, cu nota 14.866. Larisa Iordache a fost prima sub linia calificarilor, cu nota 14.800.
Finala la barna va avea loc marti, in afara Larisei Iordache, Romania urmand a fi reprezentata si de Catalina Ponor.

Mediafax

×