x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Dinamo București, învinsă acasă de Granollers, în Cupa EHF

Dinamo București, învinsă acasă de Granollers, în Cupa EHF

20 Mar 2016   •   15:34
Dinamo București, învinsă acasă de Granollers, în Cupa EHF

Dinamo Bucureşti a fost învinsă de echipa spaniolă Fraikin BM. Granollers cu scorul de 27-26 (15-14), duminică, într-o partidă din penultima etapă a Grupei A a Cupei EHF la handbal masculin, disputată în Sala Polivalentă din Capitală. 

Dinamo are şanse mici de a se califica în sferturile de finală ale competiţiei în urma acestui eşec. O victorie ar fi asigurat echipei antrenate de Eliodor Voica prezenţa în faza următoare. 

Dinamo, care câştigase meciul din Spania, cu 29-28, după o revenire de senzaţie (a fost condusă la o diferenţă de zece goluri), a avut 4-2, în min. 6, dar apoi a încasat trei goluri la rând, scorul devenind 4-5 (9). Ibericii au condus cu 7-5 (12), dar Dinamo a revenit în meci, 8-7 (17), iar apoi a condus din nou la două goluri, 10-8 (20). Liderul Ligii Naţionale a mai avut 11-10 şi 12-11, dar Granollers a intrat la pauză în avantaj, cu 15-14, după ce a condus cu 15-13. 

Echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost condusă cu 17-14 (31), dar a restabilit egalitatea, 17-17 (34). Granollers a mai condus cu unu şi două goluri, dar Dinamo a revenit şi a trecut în avantaj, 22-21 (47). 

Finalul a fost dramatic, la scorul de 26-26 (57) ambele echipe trecând pe lângă gol. Cu nouă secunde înainte de final, Fraikin BM. Granollers a marcat prin Figuras Trejo, iar Ragot a ratat ultimul atac al lui Dinamo, oaspeţii învingând la limită, cu 27-26. 

Pentru Dinamo au marcat Jakov Vrankovic 9 goluri, Pierre Yves Ragot 6 goluri, Mihai Alexandru Asoltanei 4, Ciprian Şandru 4, Muhamed Zulfic 3. 

Golurile echipei iberice au fost înscrise de Adrian Figueras Trejo 7, Ferran Sole Sala 4, Marc Canellasd Reixach 5, Fernando Magalhaes Pacheco 3, Guilherme Valadao Gama 2, Marc Garcia Dieguez 1, Alvaro Ferrer Vecilla 1, Arnau Garcia Barcelo 1, Adria Perez Martinez 1, David Resina Forns 1, Alejandro Marquez Coloma 1. 

Au arbitrat ungurii Peter Herczeg şi Peter Sudi, iar delegat EHF a fost slovacul Jan Rudinsky. 

În clasament, pe primul loc a urcat Fraikin BM. Granollers, cu 6 puncte, urmată de SC Magdeburg, 6 p, Dinamo Bucureşti, 5 p, Aalborg Handball, 3 p. 

Pe 27 martie vor avea loc ultimele meciuri din grupă, Fraikin BM. Granollers - Aalborg Handball şi SC Magdeburg - Dinamo Bucureşti. Pentru a se califica în faza următoare, Dinamo trebuie să câştige la Magdeburg. 
 

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: cupa ehf dinamo bucuresti handbal