x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Finala de dublu a turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy se va relua luni

Finala de dublu a turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy se va relua luni

24 Apr 2016   •   18:15
Finala de dublu a turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy se va relua luni
Sursa foto: Horia TECAU

Finala de dublu a turneului de tenis BRD Năstase Ţiriac Trophy, dintre perechile Florin Mergea/Horia Tecău şi Chris Guccione (Australia)/Andre Sa (Brazilia), se va relua luni, la Arenele BNR din Bucureşti, de la ora 09,30, au anunţat organizatorii pe pagina de Facebook a competiţiei dotate cu premii totale de 463.520 euro.

Mergea şi Tecău, principalii favoriţi ai probei de dublu, au câştigat cu 7-5 primul set al confruntării, după 40 de minute, dar apoi meciul s-a întrerupt din cauza ploii. Organizatorii au amânat de mai multe ori luarea unei decizii, dar în cele din urmă meciul nu a putut fi reluat duminică şi va continua luni, de la 09,30.

Perechea română a condus în permanenţă. Cei doi au reuşit break-ul la 1-1 şi apoi s-au desprins la 3-1. Mergea şi Tecău au avut 4-2, 5-3, adversarii au reuşit să egaleze, 5-5, dar apoi a urmat un nou break, favoriţii câştigând cu 7-5.

Finala de simplu, dintre spaniolul Fernando Verdasco şi francezul Lucas Pouille, va începe luni, nu înainte de ora 10,00, potrivit sursei menţionate.

Biletele de duminică sunt valabile şi pentru luni au anunţat organizatorii.

Sursa: AGERPRES

×