x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Fitness-ul, de la fiţă la pauza de masă. Vezi cum arată o sală de 900.000 de euro

Fitness-ul, de la fiţă la pauza de masă. Vezi cum arată o sală de 900.000 de euro

de Daniela Ivan    |    25 Apr 2012   •   11:48
Fitness-ul, de la fiţă la pauza de masă. Vezi cum arată o sală de 900.000 de euro

Daca in urma cu patru cinci ani fitnessul era mai mult o fita in Romania, astazi a devenit un concept de sanatate, de miscare pe care unii sunt duspusi sa-l aplice rapid, chiar si in pauza de masa.

La cel mai recent club World Class, pasionatii de sport se pot antrena express si in pauza de birou, pentru ca noua sala este amplasata chiar in buricul targului, in Piata Victoriei. Deschiderea noului club, a venit ca urmare a cererii sectorului corporate dar si privat din zona, pentru care conceptul de 'lunch break' a avansat de la banalul pranz, la 'fitness and lunch break'. Nu degeaba, compania se pozitioneaza drept 'al treilea loc in care trebuie sa fii dupa casa si birou'.

World Class Fitness Center America House este ceea ce se poate numi un centru de fitness express. Un loc in care vii ori de cate ori ai un pic de timp liber pe care vrei sa-l folosesti pentru a-ti pune sangele in miscare. Un loc care emana energie, in care esti motiva sa te antrenezi, in care te simti bine, a declarat Marius Nedelcu, country manager World Class. Clubul pune la dispozitie Gym & Cardio, Functional Training, studio de cycling, clase de aerobic, sauna umeda si sauna uscata.

“Totalul investitiei pentru cel de-al 9-lea club World Class, se ridica la aproximativ 900,000 Euro, reprezentand atat costurile de constructie cat si echipamentele, impartit intre proprietarii America House si World Class. In conformitate cu obiectivul nostru de a avea intre 15-20 cluburi pana in 2014 suntem in negociere pentru mai multe locatii noi. Semnate si confirmate, noile locatii includ -World Class Titan- ce se va deschide in cursul acestui an, precum si inceputul constructiei clubului pilot in Floreasca, un club de 4.000 metrii patrati ce va oferi o experienta absolut unica si exclusivista sub un nou brand' spune Mikael Fredholm- CEO World Class International. Acesta a mai precizat ca Operatorul de centre de fitness World Class vrea sa ajunga pana in 2014 la 15-20 de unitati in Romania, in prezent reteaua fiind formata din noua centre, si va aloca in acest sens, in prima faza, investitii de peste cinci milioane de euro.

×