x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Georgeta Andrunache şi Viorica Susanu. în recalificări la dublu rame

Georgeta Andrunache şi Viorica Susanu. în recalificări la dublu rame

28 Iul 2012   •   09:16
Georgeta Andrunache şi Viorica Susanu. în recalificări la dublu rame

Georgeta Andurnache si Viorica Susanu s-au clasat pe locul trei in prima serie de dublu rame de la Jocurile Olimpice de la Londra si vor participa la cursa de recalificare pentru o noua sansa de a ajunge in finala probei.

Campioanele olimpice en-titre, primele sportive din Romania care au intrat in concurs la Jocurile Olimpice, au terminat pe locul trei intr-o serie dominata de Marea Britanie (Helen Glover si Heather Stanning). Statele Unite (Sara Hendershot si Sarah Zelenka) au ocupat a doua pozitie, care califica direct in finala.

Georgeta Andrunache si Viorica Susanu au fost cronometrate cu timpul de 7 minute si 5,39 secunde, in timp ce SUA si Marea Britanie au terminat cu 6 minute 59,29 secunde, respectiv, 6 minute 57,29 secunde.
"A fost una dintre cursele noastre proaste, am avut un inceput foarte slab. Dupa primii 500 de metri aveam deja de recuperat 3 secunde. Trebuie sa uitam cursa asta si sa ne calificam in finala. Sintem obisnuite sa fim cele mai bune si vom face totul sa fim cele mai bune si la Londra", a declarat Andrunache, de 5 ori campioana olimpica la canotaj.

Cursa de recalificare se va disputa pe 30 iulie, iar finala probei de dublu rame feminin este programata pentru data de 1 august.

×