x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Halep isi apara locul doi in clasamentul mondial la Roma

Halep isi apara locul doi in clasamentul mondial la Roma

de Dan Constantin    |    12 Mai 2015   •   08:59
Halep isi apara locul doi in clasamentul mondial la Roma

Clasamentul mondial al jucatoarelor de tenis nu s-a schimbat dupa turneul premier de la Madrid.Ierarhia este dominata de Serena Williams, de neclintit momentan, care are o distanta de 3040 de puncte avans fata de Simona Halep.

Maria Sharapova a ramas pe pozitia a treia, cu 6915 puncte, cu doar 200 puncte in spatele Simonei. In fine, Kvitova,castigatoare la Madrid, s-a apropiat de podium ajungand la 6670 puncte cumulate.

Turneul de la Roma , si el din clasa Premier, distribuie multe puncte locurilor de varf. Castigatoarea primeste 900 de puncte, pe langa premul de 400 000 de euro. Finalista ia 585 de puncte iar accederea in semifinale aduce 350 de puncte.

Diferentele mici care despart locurile 2-4 in clasamntul WTA fac din turneul de la Roma o competitie cu miza deosebita pentru Simona Halep, Maria Sharapova si Petra Kvitova. intre cele trei pot surveni schimbari de pozitii doar in urma calificarii in fazele superioare ale turneului sau in eventualitatea eliminarii din sferturile de finala.

Halep intra in competitie, astazi, cu dorinta de a sterge amintirea neplacuta de la Madrid.

Simona Halep va evolua azi, alături de Francesca Schiavone, în primul tur al turneului de dublu împotriva cuplului Darija Jurak/Arantxa Parra-Santonja, de la ora 13:30.

Halep va evolua și la simplu, mâine, împotriva lui Alison Riske, numărul 45 mondial, dar ora meciuui nu a fost încă stabilită.

×
Subiecte în articol: simona halep