x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ilie Năstase, eliminat de ITF de la întâlnirea România-Marea Britanie

Ilie Năstase, eliminat de ITF de la întâlnirea România-Marea Britanie

22 Apr 2017   •   20:50
Ilie Năstase, eliminat de ITF de la întâlnirea România-Marea Britanie
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Fostul campion de tenis Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, a fost eliminat de la întâlnirea cu Marea Britanie de la Mamaia, după mai multe incidente şi ''un comportament nesportiv'', a anunţat sâmbătă federaţia internaţională (ITF). 

Fosta glorie a tenisului a atacat verbal, potrivit presei engleze prezente la Constanţa, arbitrul şi două jucătoare britanice, provocând o întrerupere a meciului de sâmbătă dintre Sorana Cîrstea şi Johanna Konta, a doua zi după aluziile deplasate la adresa sarcinii Serenei Williams în conferinţa de presă. 

"Căpitanul României Ilie Năstase a fost îndepărtat din arenă în timpul celei de-a doua partide din cadrul întâlnirii din Fed Cup dintre România şi Marea Britanie de la Constanţa. Domnului Năstase i s-a cerut să părăsească terenul de către arbitrul ITF Andreas Egli pentru comportament nesportiv, după ce a primit 2 avertismente oficiale", se scrie într-un comunicat de pe site-ul oficial al Federaţiei Internaţionale de Tenis.

Acreditarea lui Ilie Năstase a fost retrasă, iar fostul mare jucător va face obiectul unei anchete pentru comportamentul din cele două zile, adaugă ITF în comunicat. AGERPRES

×