x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Londra: S-au pierdut cheile de la stadionul olimpic de fotbal

Londra: S-au pierdut cheile de la stadionul olimpic de fotbal

30 Iul 2012   •   06:51
Londra: S-au pierdut cheile de la stadionul olimpic de fotbal

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Londra au pierdut cheile de la stadionul Wembley, unde sunt programate sa fie jucate noua meciuri in cadrul turneului olimpic de fotbal, relateaza luni mass-media britanice.

Cheile au fost predate politiei pentru asigurarea securitatii din arena, dar nimeni nu stie unde se afla acestea in prezent. Se pare ca au fost pierdute de un angajat al politiei londoneze, din neglijenta, releva BBC.

Potrivit unor media britanice, pretul realizarii unui duplicat s-ar ridica la cateva zeci de mii de dolari.

In ciuda masurilor de securitate sporite, fortele de ordine britanice au mai dat si rateuri. Astfel, in timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice vineri seara o tanara femeie a intrat liber pe arena olimpica si a defilat cu echipa nationala a Indiei in timpul paradei echipelor, desi nu facea parte din aceasta.

S-a dovedit ca ea s-a alaturat echipei indiene inainte de intrarea pe stadionul olimpic. Sportivii au crezut ca femeia este unul dintre organizatorii evenimentului si au primit-o printre ei, insa, de indata dupa intrarea pe stadion, aceasta s-a indreptat spre purtatorul drapelului Indiei si a marsaluit alaturi de el. Femeia in rosu, a carei identitate a pus pe jar sambata intreaga lume, a zambit si fluturat din mana spre tribune ca o adevarata reprezentanta a echipei Indiei.

Sportivii indieni au considerat aceasta ca pe o incalcare grava a normelor de securitate. Intre timp, mass-media de la New Delhi au aflat identitatea tinerei imbracate in rosu. Aceasta se numeste Madhura Honey, de origine din Bangalore, care studiaza de cativa ani la Londra.

AGERPRES

×