x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Lucian Bute a pierdut prin KO lupta cu Eleider Alvarez

Lucian Bute a pierdut prin KO lupta cu Eleider Alvarez

25 Feb 2017   •   07:40
Lucian Bute a pierdut prin KO lupta cu Eleider Alvarez

Lucian Bute, 37 de ani la finalul lui februarie, a pierdut prin KO sâmbătă dimineață lupta împotriva columbianului Eleider Alvarez, 32 de ani, informeaza gsp.ro

Partida cu Alvarez reprezenta cea mai simplă cale pentru unul dintre cei doi pugiliști pentru a ajunge să se lupte pentru o centură. La Centre Videotron din Quebec, în fața a 7.842 de spectatori, Bute spera să își relanseze cariera. Duelurile cu James DeGale și Badou Jack i-au oferit românului o doză de încredere, spulberată în această dimineață de Alvarez.

Lucian s-a ținut bine de columbian în primele minute ale meciului, iar partida arăta destul de echilibrată după primele patru runde. Asta până când sud-americanul a profitat de o șansă ivită în centrul ringului și l-a lovit puternic pe Bute cu două croșee năucitoare.

Românul a căzut la pământ și abia a reușit să se ridice. Arbitrul a decis să oprească însă lupta, Lucian fiind incapabil să continue. ”E cea mai mare victorie a carierei mele. Aveam nevoie de un meci mare ca să îmi mă mențin în lupta pentru o centură”, a răbufnit Alvarez la finalul partidei, care va primi oportunitatea mult visată de a se bate pentru centura WBC, deținută în acest moment de Adonis Stevenson.

×
Subiecte în articol: lucian bute