x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Lucian Bute a trecut testul cântarului. Campionul a cântărit 75,84 kilograme, limita categoriei fiind 76,204 kg

Lucian Bute a trecut testul cântarului. Campionul a cântărit 75,84 kilograme, limita categoriei fiind 76,204 kg

25 Mai 2012   •   14:21
Lucian Bute a trecut testul cântarului. Campionul a cântărit 75,84 kilograme, limita categoriei fiind 76,204 kg

Lucian Bute si Carl Froch au trecut cantarul oficial care a avut loc vineri, in fata arenei Capital FM, cea care va gazdui sambata seara meciul pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie.

Lucian Bute a cantarit 75,84 kilograme in timp ce adversarul sau a avut 75,8 kilograme, astfel ca ambii pugilisti s-au incadrat in limitele categoriei (76,204 kilograme).

Imediat dupa testul cantarului, Lucian Bute a declarat, conform gsp.ro: "O sa lupt pentru romanii mei! Am fost profund impresionat, multi conationali si suporteri canadieni au venit sa ma sustina. Nu mi-e teama, am venit sa lupt la Nottingham, acasa la Froch, convins fiind ca o sa-mi pastrez titlul mondial. E un tip dur, un adversar valoros, a fost dublu campion mondial, dar sunt mai bun decat el".

Imediat dupa ce a trecut cantarul, Bute, care vineri dimineata trebuia sa mai slabeasca 1,5 kilograme, s-a hidratat cu foarte multa apa si a consumat fructe din belsug.

×