x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi MADRID 2016. Reacţia Irinei Begu, după victoria incredibilă din meciul cu Muguruza: "E frustrant să conduci în fiecare set și apoi să se întoarcă scorul"

MADRID 2016. Reacţia Irinei Begu, după victoria incredibilă din meciul cu Muguruza: "E frustrant să conduci în fiecare set și apoi să se întoarcă scorul"

03 Mai 2016   •   12:00
MADRID 2016. Reacţia Irinei Begu, după victoria incredibilă din meciul cu Muguruza: "E frustrant să conduci în fiecare set și apoi să se întoarcă scorul"
Sursa foto: Facebook.com

Irina Begu a câștigat greu, dar spectaculos, la capătul unui meci de aproape 3 ore, în faţa jucătoarei Garbine Muguruza, locul 4 WTA, scor 5-7, 7-6 (4), 6-3, și s-a calificat în turul 3 la Turneul de la Madrid.

Citeşte şi MADRID 2016. Irina Begu a reușit o victorie de senzație în fața jucătoarei Garbine Muguruza

O va întâlni, pentru prima dată în carieră, pe Christina Mc Hale, locul 59 WTA, care a trecut de cehoaica Pliskova, scrie gsp.ro

După frumoasa victorie, Irina Begu a vorbit - pentru gsp.ro  - despre momentele dramatice prin care a trecut în timpul meciului:

"Sunt obișnuită cu meciurile lungi, am avut destule în America. E frustrant să conduci în fiecare set și apoi să se întoarcă scorul. Per total, sunt mulțumită pentru felul în care am luptat, indiferent dacă pierdeam sau câștigam. Am avut momente foarte bune în meci și momente mai puțin bune, dar sunt bucuroasă de această victorie. Picioarele? N-aș vrea să vi le arăt, dar nu contează, sunt bine, am făcut tot ce am putut ca să fiu aptă".

×