x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Majda Mehmedovic (CSM București) - Vom da 100% pe teren pentru a câștiga meciul cu Ferencvaros

Majda Mehmedovic (CSM București) - Vom da 100% pe teren pentru a câștiga meciul cu Ferencvaros

05 Apr 2017   •   19:55
Majda Mehmedovic (CSM București) - Vom da 100% pe teren pentru a câștiga meciul cu Ferencvaros

Handbalista echipei CSM București, Majda Mehmedovic, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că ea și colegele sale vor da 100 la sută pe teren pentru a câștiga meciul cu Ferencvaros de vineri, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

"Aștept cu nerăbdare acest meci, la fel ca și colegele mele, pentru că tot sezonul ne-am antrenat pentru această dublă care poate aduce calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor. Sper că ne vom îndeplini obiectivul de a ne califica. Mi-ar plăcea ca publicul să fie vineri al optulea jucător pentru noi. Noi toate vom da 100 la sută pe teren în meciul cu Ferencvaros și sper că va fi suficient pentru a câștiga", a afirmat extrema stângă din Muntenegru.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, team managerul grupării CSM București, Nicolae Luca, a declarat că partida cu Ferencvaros Budapesta a fost clasificată cu risc maxim din cauza incidentelor provocate în trecut de suporterii maghiari.

"Evenimentul a fost declarat de risc maxim știut fiind faptul că suporterii celor de la Ferencvaros au anumite particularități și un istoric deloc plăcut. Din informațiile pe care le avem, două treimi din suporterii lor vor veni din Ungaria, iar o treime din Transilvania, urmând să facă joncțiunea la București", a spus el, precizând că numărul fanilor maghiari care vor fi prezenți la Sala Polivalentă din Capitală se ridică la 240.

Luca a adăugat că toate cele peste 4.100 de bilete puse în vânzare au fost epuizate. El a menționat că în total, cererea a fost de 10-12.000 de bilete. "Cererea de bilete a fost mult mai mare, dar condițiile din București nu ne permit decât o sală cu 5.000 de locuri. Cererea a fost undeva în jur de 10-12.000", a precizat Nicolae Luca.

Echipa de handbal feminin CSM București întâlnește, vineri, de la ora 20,00, în Sala Polivalentă din Capitală, formația Ferencvaros Budapesta, într-o partidă contând pentru prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Returul este programat în 15 aprilie, la Budapesta.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Majda Mehmedovic csm bucuresti