x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Mihaela Buzărnescu, calificată în optimile probei de dublu mixt la Wimbledon

Mihaela Buzărnescu, calificată în optimile probei de dublu mixt la Wimbledon

08 Iul 2018   •   06:56
Mihaela Buzărnescu, calificată în optimile probei de dublu mixt la Wimbledon

Perechea româno-poloneză Mihaela Buzărnescu/Marcin Matkowski s-a calificat, sâmbătă, în optimile de finală ale probei de dublu mixt la turneul de tenis pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, după 6-3, 7-5 cu cuplul Divij Sharan (India)/Alicja Rosolska (Polonia).

Învingătorii au reuşit 5 aşi şi au comis 2 duble greşeli, în timp ce învinşii au avut 2 aşi şi 6 duble greşeli în cele 68 de minute ale partidei.

Buzărnescu şi Matkowski vor juca în turul secund cu Henri Kontinen (Finlanda) şi Heather Watson (Marea Britanie), capi de serie numărul 16, campioni la All England Club în 2016 şi finalişti în 2017.

Buzărnescu s-a oprit în turul al treilea la simplu şi este calificată în optimi şi la dublu feminin, alături de Irina Begu.

La junioare, în primul tur, Andreea Prisăcariu a fost învinsă de japoneza Naho Sato, cap de serie numărul 12, cu 6-4, 4-6, 6-3. La juniori, tot în runda inaugurală, olandezul Deney Wasserman l-a întrecut pe Filip Jianu, cap de serie numărul 13, cu 6-3, 6-4. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Mihaela Buzărnescu