x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Mircea Badea comentează meciul Bute - Froch: "Dacă n-au vândut meciul, poate l-au sedat pe român"

Mircea Badea comentează meciul Bute - Froch: "Dacă n-au vândut meciul, poate l-au sedat pe român"

27 Mai 2012   •   14:56
Mircea Badea comentează meciul Bute - Froch: "Dacă n-au vândut meciul, poate l-au sedat pe român"

Mircea Badea a comentat pe blogul lui meciul de box pierdut de Lucian Bute in fata lui Carl Froch, la Nottingham, calificand tactica pe care a avut-o boxerul roman drept sortita din start esecului..

"Bute recunoaste ca intentionat s-a dus in corzi. E noaptea mintii. Nebunie in stare pura: “Nu ma asteptam la o asemenea replica din partea lui Froch. Am incercat sa-l atrag in plasa, sa-l las sa ma bage in corzi si sa-l surprind cu stanga, insa nu mi-a iesit planul. Froch a fost foarte puternic si a venit peste mine, fiind impins si de un public fanatic.'

Nu vad niciun motiv pentru care Bute a stat la bataie cu Froch. Bute a fost campion mondial atata timp tocmai pentru ca n-a stat la bataie ci a boxat pe picioare, din deplasare, lovind pe contra. Cum naiba sa te apuci sa stai in corzi tocmai cu batacul grobian?!!?!?!?

Nu gasesc nicio explicatie rezonabila pentru felul in care a prestat Bute. Froch a facut ce stie el sa faca. Absolut stereotip si rudimentar. Toate meciurile lui sunt la fel. De ce sa i te dai pe tava ?!?!?!!?

Daca n-au vandut meciul, poate l-au sedat pe roman.

Oribil. Nu pentru ca a pierdut. Ci pentru ca s-a predat facand exact ce avea nevoie Froch pentru a castiga.

P.S. Cu aceasta ocazie ma potolesc si eu in entuziasmele mele penibile, bazate pe increderea naiva in corectitudinea oamenilor fata de sine si de terti. Aici a fost ceva necurat."

www.mirceabadea.ro

×