x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Nadia Comăneci, despre medalia retrasă Cătălinei Ponor: "Ar fi trebuit să se acorde două medalii de bronz!"

Nadia Comăneci, despre medalia retrasă Cătălinei Ponor: "Ar fi trebuit să se acorde două medalii de bronz!"

07 Aug 2012   •   15:14
Nadia Comăneci, despre medalia retrasă Cătălinei Ponor: "Ar fi trebuit să se acorde două medalii de bronz!"

Fosta gimnasta Nadia Comaneci a afirmat, intr-un mesaj postat pe Twitter, ca in proba de barna de la Jocurile Olimpice ar fi trebuit acordate doua medalii de bronz, romancei Catalina Ponor si americancei Alexandra Raisman.

"Ar fi trebuit sa se acorde doua medalii de bronz!!!", a scris Nadia pe Twitter, dupa ce initial postase un mesaj in care isi exprimase satisfactia pentru medalie de bronz castigata de Catalina Ponor.

Catalina Ponor a pierdut medalia de bronz, dupa ce arbitrii au acceptat contestatia delegatiei SUA facuta in cazul sportivei Alexandra Raisman, in finala de la barna de la JO, acordandu-i americancei o nota egala cu a romancei dar cu o dificultate a exercitiului mai mare. Catalina Ponor a intrat a doua in finala de la barna, executia sa fiind notata cu 15.066. Ultima sportiva intrata insa in concurs, Alexandra Raisman, a fost notata cu 14.966, antrenorii ei depunand contestatie. Arbitrii au acceptat contestatia si, dupa noi verificari, au marit dificultatea exercitiului, obtinand nota finala 15.066. Ponor a pierdut bronzul in ultima secunda, incheind pe locul 4.

×