x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Naţionala de rugby a României s-a calificat la Cupa Mondială, după ce a învins Rusia cu 34 la 3

Naţionala de rugby a României s-a calificat la Cupa Mondială, după ce a învins Rusia cu 34 la 3

de Agerpres    |    08 Feb 2014   •   15:05
Naţionala de rugby a României s-a calificat la Cupa Mondială, după ce a învins Rusia cu 34 la 3
Sursa foto: gsp.ro

Reprezentativa de rugby a României s-a calificat la Cupa Mondială din 2015, graţie victoriei reuşite în faţa Rusiei, cu scorul de 34-3 (10-3), sâmbătă, la Nebug, în Cupa Europeană a Naţiunilor 2014.

Punctele echipei noastre au fost reuşite de Burcea, Lucaci, Dumitru şi Manole (eseuri), Vlaicu (2 lovituri de pedeapsă şi 3 transformări) şi Calafeteanu (o transformare)

''Stejarii'' au deschis scorul printr-o lovitură de pedeapsă transformată de Florin Vlaicu, dar gazdele au egalat prin Kuşnarev (min. 10). Primul eseu al partidei a fost marcat de Stelian Burcea, după atacuri susţinute în ''22''-ul ruşilor, potrivit Federaţiei Române de Rugby. Florin Vlaicu a reuşit transformarea şi scorul la pauză a fost de 10-3 în favoarea echipei României.

Vlaicu a marcat dintr-o lovitură de pedeapsă în debutul părţii secunde şi echipa României s-a desprins la 13-3.

După ce Dmitri Gherasimov şi Aleksandr Voitov au primit cartonaşe galbene, primul pentru un placaj înalt la Fercu, iar al doilea pentru placaj în aer în margine, ''stejarii'' au mai reuşit eseuri prin Viorel Lucaci, Ionuţ Dumitru şi Dorin Manole, primele două transformate de Florin Vlaicu, iar celălalt de Calafeteanu, scorul final fiind de 34-3. O victorie splendidă, cu punct bonus pentru ''stejari''.

×
Subiecte în articol: stejarii rugby echipa nationala de rugby