x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Oltchim Rm. Vâlcea a fost învinsă de Dinamo Volgograd, scor 30-34

Oltchim Rm. Vâlcea a fost învinsă de Dinamo Volgograd, scor 30-34

30 Oct 2011   •   21:00
Oltchim Rm. Vâlcea a fost învinsă de Dinamo Volgograd, scor 30-34

Valcencele aveau nevoie de un meci egal pentru a-si asigura calificarea in grupele Ligii Campionilor, dar, din pacate, acest lucru nu a fost posibil. Pentru rusoaicele de la Volgograd nu exista decat varianta victoriei, succes care pana la urma a fost conturat, gazdele fiind in permanenta la conducerea partidei.

Primul gol a fost marcat de rusoaice, care s-au detasat dupa 5 minute la 3-1. In minutul 10 era deja 6-2 pentru rusoaice, antrenorul Radu Voina fiind obligat sa ceara time-out, dar si asa greselile in tabara valcencelor au continuat. Pana la pauza, Dinamo Volgograd a ramas la conducere, scorul dupa 30 de minute fiind 16-15.

La reluare, Oltchim a continuat jocul pigmentat cu greseli, dand ocazia adversarelor sa se detaseze. Pana la final, nu au existat imbunatatiri in jocul campioanei Romaniei, care a cunoscut gustul infrangerii pentru prima data in acest sezon european si, mai mult, a ratat sansa de a se califica matematic in grupele principale, cu doua etape inaintea incheierii grupelor preliminare.

Cea mai buna marcatoare a oltencelor a fost Ada Nechita, cu 6 goluri. Dupa 4 etape, Oltchim ramane lider, cu 6 puncte, urmata in clasament de Itxako (6 puncte), Dinamo Volgograd (4 puncte) si Buxtehuder (0). Urmatoarea partida a Oltchimului este la 6 noiembrie, acasa, cu Buxtehuder.

×
Subiecte în articol: oltchim rm. valcea