x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Pădureanu vrea o colaborare a Gloriei Bistriţa cu Steaua

Pădureanu vrea o colaborare a Gloriei Bistriţa cu Steaua

26 Mai 2012   •   18:51
Pădureanu vrea o colaborare a Gloriei Bistriţa cu Steaua

"Mi-am propus o colaborare cu Steaua, la primul drum pe care il fac la Bucuresti ma intalnesc cu Gigi Becali, ca el decide. Sa vedem ce jucatori au pus pe liber si in ce conditii ni i-ar da", a spus Padureanu.

Intrebat ce parere are despre numirea la Steaua a fostului antrenor al echipei sale, Laurentiu Reghecampf, Jean Padureanu a raspuns: "Reghecampf este un antrenor bun, dar mediul inconjurator il influenteaza in rau".

Presedintele clubului bistritean a precizat ca a primit adresa de la FRF prin care este anuntat ca Gloria a primit licenta pentru Liga I. "Avem hartie ca s-a acordat licenta, semnata de toata lumea din comisie, acum este perioada in care se poate face apel la aceasta decizie. N-au niciun motiv s-o faca, toate actele depuse sunt in regula. Sigur, nu se stie niciodata ce le mai vine noaptea, cade vreo bomba…", a spus el.

Jean Padureanu a fost reales vineri, in cadrul Adunarii Generale a clubului, presedinte al Consiliului Director pentru un mandat de inca patru ani. "Am fost reconfirmat ca presedinte pentru urmatorii patru ani. Sper sa facem o echipa competitiva pentru Liga I. Avem o serie de jucatori care ne dau sperante pentru viitor, plus ca in perioada urmatoare va fi facuta o selectie de jucatori romani si straini, care vor trece prin filtrul antrenorului. Pana acum nu avem nicio oferta pentru jucatorii nostri si ma bucur ca e asa. Vrem sa formam un lot de 25-27 de jucatori si daca apar oferte pentru vreun fotbalist de-al nostru vom vedea ce ni se ofera", a anuntat Padureanu.

El a subliniat ca, dupa ce vor fi incasati banii din drepturile TV pentru promovarea in prima liga, prioritatea o vor avea jucatorii la achitarea sumelor restante.

(MEDIAFAX)

×