x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi PERFORMANŢĂ. Perechea Tecău-Rojer, ÎNVINGĂTOARE în Finala Turneului de la Beijing!

PERFORMANŢĂ. Perechea Tecău-Rojer, ÎNVINGĂTOARE în Finala Turneului de la Beijing!

05 Oct 2014   •   10:23
PERFORMANŢĂ. Perechea Tecău-Rojer, ÎNVINGĂTOARE în Finala Turneului de la Beijing!

Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer a câştigat proba de dublu a turneului ATP de la Beijing, dotat cu premii totale de 2.500.470 dolari, după ce a învins în finala de duminică perechea Julien Benneteau (Franţa)/Vasek Pospisil (Canada/N. 4), cu 6-7 (6), 7-5, 10-5. 

Tecău şi Rojer, care au primit pentru acest succes 178.450 dolari şi 500 de puncte ATP, au câştigat al doilea lor titlu ATP la dublu în China în decurs de o săptămână, după ce în weekend-ul trecut s-au impus în proba de dublu de la Shenzhen. 

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au acum şapte titluri ATP împreună, toate anul acesta, la Zagreb, Casablanca, Bucureşti, s-Hertogenbosch, Washington, Shenzhen şi Beijing, pierzând o finală, la Rotterdam. 

Tecău a ajuns la un total 23 de turnee ATP câştigate la dublu: şapte alături de Rojer, anul acesta, trei cu Max Mirnîi (Bucureşti, s-Hertogenbosch, Beijing - toate în 2013), zece alături de Robert Lindstedt (2012 - Bucureşti, s-Hertogenbosch, Bastad, Cincinnati, 2011 - Bastad, Casablanca, 2010 - New Haven, Bastad, s-Hertogenbosch şi Casablanca). Horia a mai câştigat în 2011 alături de Victor Hănescu (Acapulco) şi belgianul Dick Norman (Zagreb), iar în 2010 alături de Marcus Daniell (Auckland). Horia a ieşit învingător în 2012 şi în proba de dublu mixt la Australian Open (cu Bethanie Mattek-Sands). 




×
Subiecte în articol: Tecău-Rojer turneu ATP Beijing