x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Posibil duel Simona Halep - Emma Răducanu la turneul de la Linz

Posibil duel Simona Halep - Emma Răducanu la turneul de la Linz

07 Noi 2021   •   12:01
Posibil duel Simona Halep - Emma Răducanu la turneul de la Linz
Sursa foto: Hepta

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu, principala favorită, şi românca Simona Halep, cap de serie numărul doi, vor intra direct în optimile de finală ale turneului WTA 250 de la Linz (Austria).

Turneul de la Linz, în care s-ar putea întâlni Emma Răducanu cu Simona Halep, este dotat cu premii totale de 235.238 de dolari.

Turneul WTA debutează duminică.

Răducanu, campioana en titre de la US Open, al cărei tată este român, va debuta contra unei adversare venite din calificări. Halep o va înfrunta în optimi pe câştigătoarea dintre belarusa Aleksandra Sasnovici (cea care a învins-o recent la Indian Wells) şi franţuzoaica Fiona Ferro.

România mai are o reprezentantă pe tabloul principal. Este vorba de Sorana Cîrstea, a şasea favorită, care va juca în primul tur contra rusoaicei Kamila Rahimova.

Alte două românce au şanse de a accede pe tabloul principal, Jaqueline Cristian şi Ana Bogdan, ajunse în ultimul tur al calificărilor.

Cristian (23 ani, 104 WTA) a avut nevoie de o oră şi 15 minute pentru a trece, sâmbătă, de rusoaica Irina Hromaceva (26 ani, 351 WTA), cu 6-3, 6-2, după un meci în care nu şi-a pierdut serviciul niciodată, salvând trei mingi de break. Jaqueline a încheiat cu un procentaj remarcabil de 93,5% la punctele făcute cu primul serviciu. În turul decisiv, românca o va înfrunta pe ucraineanca Lesia Ţurenko (32 ani, 113 WTA).

Ana Bogdan (28 ani, 108 WTA) a trecut de germanca Eva Lys (19 ani, 438 WTA), cu 6-4, 4-6, 7-6 (4), după două ore şi jumătate.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Simona Halep