x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep a pierdut semifinala cu Suarez Navarro și ratează finala turneului de la ROMA

Simona Halep a pierdut semifinala cu Suarez Navarro și ratează finala turneului de la ROMA

16 Mai 2015   •   15:47
Simona Halep a pierdut semifinala cu Suarez Navarro și ratează finala turneului de la ROMA
Sursa foto: rtv.net
Simona Halep a ratat finala turneului de la Roma, după înfrângerea în faţa Carlei Suarez Navarro. Halep și-a adjudecat primul set, dar le-a pierdut pe următoarele două, scor  6-2, 3-6, 5-7. 

Meciul dintre jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA, şi sportiva spaniolă Carla Suarez Navarro, numărul 10 mondial, contând pentru semifinalele turneului de la Roma, a început, astăzi, în jurul orei 13.00 și a durat mai bine de două ore.

Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva cehă Petra Kvitova, locul 4 WTA, şi s-a calificat în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma, fază în care va evolua împotriva Simonei Halep, locul 2 WTA, scrie antena3.ro.

Simona Halep a ajuns în penultimul act al competiţiei italiene după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 6-1, 6-0, pe Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, sportivă venită din calificări.

Halep şi Suarez Navarro s-au mai întâlnit de nouă ori până în prezent, scorul fiind de 5-4 pentru jucătoarea română.

În martie, Simona Halep, locul 3 WTA şi a treia favorită atunci, a învins-o, cu scorul de 5-7, 6-1, 6-1, pe Carla Suarez Navarro, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 12, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, aceasta fiind ultima partidă dintre ele.

Totuşi, jucătoarea din Constanţa a pierdut toate cele trei meciuri disputate anterior cu Suarez Navarro pe zgură, aceeaşi suprafaţă ca la Roma. În 2010, în turul I al turneului de la Barcelona, spaniola a câştigat cu 6-4, 3-6, 6-3, apoi în sferturile de finală ale aceluiaşi turneu, ediţia din 2012, cu 6-4, 6-1. Ultimul lor meci pe zgură a fost în turul întâi la Roland Garros, în 2013, când Suarez Navarro s-a impus cu 3-6, 6-2, 6-2.

Ele ar mai fi putut juca şi în optimile de finală ale ediţiei trecute a turneului de la Roma, dar Halep s-a retras atunci înainte de meci, din cauza unei accidentări.

×