x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Rugby: Meciul Stejarilor împotriva Rusiei nu va fi transmis la televiziune

Rugby: Meciul Stejarilor împotriva Rusiei nu va fi transmis la televiziune

de Agerpres    |    05 Feb 2014   •   19:26
Rugby: Meciul Stejarilor împotriva Rusiei nu va fi transmis la televiziune

Meciul dintre selecţionatele de rugby ale Rusiei şi României, din cadrul etapei a 2-a a Cupei Europene a Naţiunilor, programată sâmbătă, se va desfăşura în final la Nebug, din cauza stării precare a gazonului stadionului din Krasnodar, jocul neputând fi televizat în ţara noastră, anunţă Federaţia Română de Rugby.

'Condiţiile oferite de gazdele apropiatei partide Rusia - Romania au creat o serie de dificultăţi în buna desfăşurare a meciului de sâmbătă. Mai exact, întrucât terenul de la Krasnodar este impracticabil, fiind acoperit cu un strat de gheaţă şi cu unul de zăpadă, confruntarea va avea loc într-o altă localitate', explică FRR, adăugând că 'naţionala României este nevoită din aceasta cauză să mai parcurgă aproximativ două sute de kilometri până la Nebug',

'O altă problemă este cea a semnalului pentru transmisiunea tv, pe care organizatorii nu îl pot pune la dispoziţia partenerului media al federaţiei. Prin urmare, partida nu va putea fi urmărită din păcate în Romania', precizează federaţia.

Pe 6 februarie, Stejarii vor pleca în Rusia pentru una dintre cele mai importante partide din Cupa Europeană a Naţiunilor. Ei vor înfrunta naţionala rusă sâmbătă, 8 februarie, începând cu ora 12,00 (ora României), într-un meci contând pentru calificarea la Cupa Mondială din 2015.

×