x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Şania, lăsat acasă! Vezi lotul pentru CM de handbal"

Şania, lăsat acasă! Vezi lotul pentru CM de handbal"

06 Ian 2011   •   20:44
Şania, lăsat acasă! Vezi lotul pentru CM de handbal"
Sursa foto: /Intact Images
145322-.jpg

Unul dintre cei mai valoroşi handbalişti români din ultimii ani, interul Alin Şania ratează din nou prezenţa la un turneu final. Jucătorul lui MT Melsungen nu a fost inclus de selecţionerul Vasile Stângă în lotul pentru Campionatul Mondial din Suedia, care va începe la 13 ianuarie.

Motivul îl reprezintă minutele puţine în care Şania a evoluat în ultimele luni, staff-ul naţionalei considerând ca el nu se află într-o formă sportivă optimă. "Am luat în calcul în primul rând forma lui Alin, el nu a jucat aproape deloc în Germania în ultimele luni. Am discutat bărbăteşte şi a înţeles motivele. Dacă nu merge la Mondial, nu înseamnă că nu va mai fi chemat la echipa naţională. Depinde doar de el să revină la lot", a spus Stângă.

Lotul convocat de Vasile Stângă pentru turneul de pregătire din Elveţia şi pentru turneul final al CM din Suedia este următorul: Popescu, Pralea, Ciobanu (portari), Toma, Ghionea, Sabou, Florea, Georgescu, A. Stamate, Csepreghi, D. Mureşan, Şimicu, Fenici, Jurcă, Novanc, I. Stamate, Savenco (jucători de câmp). Sadoveac se va deplasa şi el în Elveţia şi Suedia, în calitate de rezervă.

România va debuta la CM pe 14 ianuarie, contra Croaţiei, urmând a întâlni apoi, în grupa C, Danemarca (16 ianuarie), Algeria (17 ianuarie), Australia (19 ianuarie) şi Serbia (20 ianuarie).

×