x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi SC Oltchim va mai susţine echipa de handbal încă un an

SC Oltchim va mai susţine echipa de handbal încă un an

07 Apr 2011   •   19:23
SC Oltchim va mai susţine echipa de handbal încă un an
Sursa foto: /Intact Images

Managerul SC Oltchim, Constantin Roibu, care îşi anunţase întreruperea sprijinului financiar pentru echipa de handbal începând cu 31martie, s-a răzgândit şi va asigura pentru încă un an banii pentru continuarea activităţii la campioana României.

Anunţul a fost făcut de fostul preşedinte al grupării vâlcene, Ioan Gavrilescu, în cadrul Adunării Generale. "În urma anunţării deciziei de a nu mai finanţa echipa de handbal, foarte mulţi iubitori ai handbalului şi susţinători din Vâlcea şi din ţară m-au rugat să revin asupra acestei decizii. Am revenit asupra hotărârii luate. Se vor respecta în continuare clauzele contractului de sponsorizare, asigurându-se fondurile necesare pentru continuarea activităţii până la încheierea anului competiţional 2010-2011. Pentru anul viitor competiţional, Consiliul de Administraţie al SC Oltchim va decide suma ce va fi alocată pentru sponsorizare pentru continuarea activităţii clubului. Eu nu mă voi mai implica la CS Oltchim, nu voi mai avea legătură cu clubul", a transmis Roibu printr-o scrisoare.

În Adunarea Generală de azi a CS Oltchim nu a fost ales un nou preşedinte, după ce Olah Wernerşeful secţiei de producţie de la SC Oltchim, şi Doru Filip, consilier local în Primăria Rm. Vîlcea, au refuzat propunerile de a conduce clubul. În aceste condiţii, membrii Adunării Generale au votat pentru a se întâlni în luna mai şi vor vota noul preşedinte în cadrul Adunării Generale ordinare a CS Oltchim

×
Subiecte în articol: handbal oltchim rm. valcea sporturi