x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Schimbare în echipa de gimnastică a României: Diana Bulimar, înlocuită în finală la bârnă cu Larisa Iordache

Schimbare în echipa de gimnastică a României: Diana Bulimar, înlocuită în finală la bârnă cu Larisa Iordache

06 Aug 2012   •   13:23
Schimbare în echipa de gimnastică a României: Diana Bulimar, înlocuită în finală la bârnă cu Larisa Iordache

Gimnasta Diana Bulimar a fost inlocuita, luni, pe lista oficiala de start a finalei de la barna, cu Larisa Iordache, la Jocurile Olimpice de la Londra. Motivul este accidentarea lui Bulimar.

Diana Bulimar a "prins" ultimul loc in calificarile de la barna, cu nota 14.866. "Da, este posibil sa o inlocuim pe Diana Bulimar, cu Larisa Iordache in finala de la barna, dar decizia o vom lua doar cu o zi inaintea finalei", a declarat antrenorul Mariana Bitang, zilele trecute, pentru MEDIAFAX, luni confirmand mutarea.

Concurand accidentata, Larisa Iordache a fost prima sub linia calificarilor, cu nota 14.800. Acum, insa, se pare ca starea ei s-a imbunatatit. In mod normal, ea are un exercitiu mult mai bun la barna decat Bulimar.

Finala la barna va avea loc marti, in afara Larisei Iordache, Romania urmand a fi reprezentata si de Catalina Ponor - marea noastra speranta. Ponor este cotata ca a doua favorita a finalei, dupa o gimnasta din China.

Mediafax

×