x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi CM 2019: Bianca Pascu, medalie de bronz în proba individuală de sabie

CM 2019: Bianca Pascu, medalie de bronz în proba individuală de sabie

20 Iul 2019   •   19:40
CM 2019: Bianca Pascu, medalie de bronz în proba individuală de sabie

UPDATE Bianca Pascu a obţinut medalia de bronz în proba individuală de sabie, din cadrul Campionatelor Mondiale de scrimă de la Budapesta.

În meciul decisiv pentru accederea în finală, Bianca a înfruntat-o pe Olga KHrlan (Ucraina), triplă campioană mondială şi sextuplă campioană europeană. Duelul dintre cele două sabrere a fost unul dominat de ucraineancă, aceasta impunându-se cu 15-5.

 

Stire initiala Românca Bianca Pascu şi-a asigurat medalia de bronz în proba individuală de sabie, din cadrul Campionatelor Mondiale de scrimă de la Budapesta, după ce s-a calificat sâmbătă în faza semifinalelor în care o va înfrunta pe Olga Harlan din Ucraina.

Bianca Pascu le-a învins succesiv pe tabloul principal pe Iana Egorian (Rusia) cu 15-13, Olga Nikitina (Rusia) cu 15-7, Devi Chadalavada Anandha (India) cu 15-14 şi pe Anne Elizabeth Stone (SUA) cu 15-13.

În semifinale, Pascu, 31 ani, va lupta cu Olga Harlan, 28 ani, campioană olimpică cu echipa la Beijing, cvintuplă campioană mondială şi octuplă campioană europeană la individual şi cu echipa.

Bianca Pascu a reuşit deja cea mai bună performanţă din cariera ei, după medalia de bronz cucerită în 2017 la Europenele de la Tbilisi.
AGERPRES

×