x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep, bucuroasă că joacă în sferturi în Canada pentru al doilea an la rând

Simona Halep, bucuroasă că joacă în sferturi în Canada pentru al doilea an la rând

29 Iul 2016   •   12:04
 Simona Halep, bucuroasă că joacă în sferturi în Canada pentru al doilea an la rând

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul cinci mondial, s-a arătat bucuroasă pentru faptul că este în sferturile de finală ale Openului canadian pentru al doilea an la rând, după ce a dispus joi de Karolina Pliskova (Cehia), cu 6-3, 6-3, la Montreal.

De 68 de minute a avut nevoie Halep ca să treacă de Pliskova, românca jucând anul trecut finala la Toronto (turneul se dispută alternativ la Toronto şi Montreal).

"Mă bucur că am câştigat. E plăcut să fiu din nou în sferturile de finală, pentru al doilea an la rând. Mă simt bine şi aştept să joc în turul următor", a declarat Halep imediat după meci, citată de site-ul WTA.

Halep a făcut foarte puţine greşeli în meciul cu Pliskova, reuşind 22 de lovituri direct câştigătoare şi doar 9 erori neforţate.

"E o jucătoare bună şi ştiam bine asta - am jucat de câteva ori cu ea anul acesta şi ştiam că va fi foarte puternică. Însă, am jucat un tenis bun, la nivel înalt, şi m-am mişcat foarte bine", a mai spus românca.

Simona Halep, care a câştigat recent titlul la Bucureşti, are şapte victorii consecutive şi 20 din ultimele 23 de meciuri jucate.

"Pot spune că am încredere, am câştigat câteva meciuri la rând şi am venit aici fără aşteptări mari, doar să mă bucur de tenis şi să fac tot ce pot mai bine", a conchis Halep, care va juca în sferturi cu rusoaica Svetlana Kuzneţova.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: Simona Halep canada tenis turneu