x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep continuă să uimească la Roma: s-a calificat în sferturi după o nouă victorie de senzaţie, 6-4, 6-2 cu Roberta Vinci!

Simona Halep continuă să uimească la Roma: s-a calificat în sferturi după o nouă victorie de senzaţie, 6-4, 6-2 cu Roberta Vinci!

16 Mai 2013   •   17:47
Simona Halep continuă să uimească la Roma: s-a calificat în sferturi după o nouă victorie de senzaţie, 6-4, 6-2 cu Roberta Vinci!

Simona Halep a reuşit joi o nouă victorie de senzaţie, învingând-o în optimile turneului Foro Italico, de la Roma, pe una dintre favoritele gazdelor, Roberta Vinci, a 13-a favorită a competiţiei care se desfăşoară pe zgura din capitala Italiei.

Jucătoarea din România, care a trecut, pe rând, de Daniela Hantuchova, în ultimul tur al calificărilor, Svetlana Kuznetsova, fost lider mondial, şi Agnieszka Radwanska, a patra jucătoare a lumii, a trecut joi de Vinci în două seturi, scor 6-4, 6-2.

Pentru calificarea în sferturile de finală la Foro Italico, Simona şi-a asigurat 310 puncte WTA şi un cec de aproape 40.000 de euro.

Vineri, Halep va juca împotriva Jelenei Jankovic, care a eliminat-o în optimi pe a cincea favorită, chinezoaica Na Li.

×
Subiecte în articol: simona halep victorie turneul de la Roma