x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep, după pierderea semifinalei: "Nici zăpada nu m-ar fi ajutat"

Simona Halep, după pierderea semifinalei: "Nici zăpada nu m-ar fi ajutat"

11 Sep 2015   •   22:07
Simona Halep, după pierderea semifinalei: "Nici zăpada nu m-ar fi ajutat"

Simona Halep a spus la conferinţa de presă de după partida cu Flavia Pennetta din semifinalele US Open, 1-6, 3-6, că nu a găsit energia pentru a juca mai bine şi nici nu a găsit o cale prin care să iasă din starea aceasta, iar adversara sa a jucat foarte bine.

Simona a avut puterea să glumească şi a spus că are şi lucruri pozitive despre care să vorbească.

"Am 16 victorii în SUA, după parcursul de rahat pe care l-am avut la Roland Garros şi Wimbledon", a spus Simona. Ea a mai fost întrebată dacă ar fi ajutat-o în vreun fel dacă ar fi venit ploaia şi s-ar fi întrerupt meciul. "Nici zăpada nu m-ar fi ajutat", a spus glumind Halep.

"Nu am avut energie. M-am simţit ca la Wimbledon aproape. A fost foarte greu, Am încercat, totuşi a fost mai bine ca la Australian Open, cînd am renunţat în timpul meciului, Aici am încercat să găsesc soluţia, dar nu am reuşit.

Am jucat multe meciuri în SUA, nu e uşor să fii sută la sută în fiecare zi. Am jucat semifinale pentru prima oară aici, aşa că e bine. Am avut emoţii înainte de meci, le-am simţit în stomac. Nu a fost uşor să intru pe teren. Dar nu vreau să-mi găsesc scuze. Ea a fost mai bună, a jucat foarte bine.

A fost cel mai bun turneu de Mare Şlem al meu din acest an. O să-mi iau cîteva zile de pauză şi apoi o să revin la tenis. Sper să fiu din nou încrezătoare şi să joc cu plăcere", a spus Halep. 

Sursa gsp.ro

×
Subiecte în articol: simona halep