x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep, în Grupa Roşie la Turneul Campioanelor de la Singapore

Simona Halep, în Grupa Roşie la Turneul Campioanelor de la Singapore

23 Oct 2015   •   15:10
Simona Halep, în Grupa Roşie la Turneul Campioanelor de la Singapore

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial şi principala favorită, va evolua în Grupa Roşie la Turneul Campioanelor de la Singapore, alături de rusoaica Maria Şarapova, de poloneza Agnieszka Radwanska şi de italianca Flavia Pennetta, potrivit tragerii la sorţi efectuate vineri.

Halep a fost finalistă anul trecut la Singapore, pierzând finala cu americanca Serena Williams, care anul acesta nu participă.

Din Grupa Albă fac parte Garbine Muguruza Blanco (Spania), Petra Kvitova (Cehia), Angelique Keber (Germania) şi Lucie Safarova (Cehia).

Turneul, a cărui denumire oficială este BNP Paribas WTA Finals Singapore, este dotat cu premii totale de 7 milioane de dolari şi se va desfăşura în perioada 25 octombrie-1 noiembrie.

La ediţia de anul trecut, debutanta Halep a făcut senzaţie în grupă, învingând-o pe Serena Williams cu un sec 6-0, 6-2, după ce câştigase şi cu Eugenie Bouchard (Canada), cu 6-2, 6-3. Halep a fost învinsă în ultimul meci de Ana Ivanovic, cu 7-6 (7), 3-6, 6-3, în semifinale a trecut cu 6-2, 6-2 de Radwanska, fiind învinsă în finală de Williams cu 6-3, 6-0.

Lista capilor de serie la Singapore se prezintă astfel: 1. Simona Halep, 2. Garbine Muguruza, 3. Maria Şarapova, 4. Petra Kvitova, 5. Agnieszka Radwanska, 6. Angelique Kerber, 7. Flavia Pennetta, 8. Lucie Safarova, în timp ce elveţianca Timea Bacsinszky şi americanca Venus Williams vor fi rezerve.

×
Subiecte în articol: Simona Halep