x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Turneul de la Banja Luka (Bosnia). Adrian Ungur, învins în optimi la simplu, dar calificat în semifinale la dublu

Turneul de la Banja Luka (Bosnia). Adrian Ungur, învins în optimi la simplu, dar calificat în semifinale la dublu

14 Sep 2016   •   22:35
Turneul de la Banja Luka (Bosnia). Adrian Ungur, învins în optimi la simplu, dar calificat în semifinale la dublu

Tenismanul român Adrian Ungur a fost învins, miercuri, în optimile de finală ale probei de simplu la turneul challenger de la Banja Luka (Bosnia), dotat cu premii totale de 64.000 de euro, dar s-a calificat în semifinalele probei de dublu, alături de Alex Luncanu.

Ungur (31 ani, 206 ATP) a fost întrecut la simplu de cehul Jan Satral (26 ani, 182 ATP), cu 6-4, 6-4, după o oră şi 34 de minute. Românul va primi pentru participare un cec de 1.100 euro şi 8 puncte ATP.

La dublu, Ungur şi Petru-Alexandru Luncanu au dispus în sferturi de austriecii Lenny Hampel/Sebastian Ofner cu 6-2, 7-5, urmând să joace în penultimul act cu cehii Roman Jebavy/Jan Satral. De remarcat că Ungur l-a învins în primul tur la simplu pe Ofner, iar în turul al doilea a pierdut la Satral. Cei doi români şi-au asigurat un cec de 1.380 euro şi 35 de puncte ATP.

În alt meci de dublu, în primul tur, fraţii Bedene, britanicul Aljaz şi slovenul Andraz, au dispus de cuplul româno-german Dragoş Dima/Andreas Mies cu 6-2, 6-4.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: adrian ungur bosnia banja luka tenis turneu