x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Un nou SCANDAL in tenis. "M-au fortat"

Un nou SCANDAL in tenis. "M-au fortat"

13 Aug 2015   •   17:16
Un nou SCANDAL in tenis. "M-au fortat"
Sursa foto: lusia83/Getty Images/iStockphoto

Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki denunţă regulile instaurate de WTA, ea fiind obligată să participe la turneul de la Toronto, deşi simţea că nu este pregătită, scrie L'Equipe.

Caroline Wozniacki a pierdut în primul tur al turneului WTA de la Toronto în faţa elveţiencei Belinda Bencic. Ea dă vina pentru acest lucru pe Women's Tennis Association (WTA). În fapt, când o jucătoare se află în Top 10 şi este angajată într-un turneu, nu este posibil să nu joace turneul fără să primească amenzi severe. Jucătoarea canadiană, care abia se refăcuse după o accidentare la un picior, critică WTA, deoarece aceste reguli au obligat-o să reia competiţia fără să aibă timp suficient să se antreneze şi, chiar dacă nu a fost ridicolă în faţa lui Bencic (7-5, 7-5), ea nu a putut să joace cel mai bun tenis al său.

''WTA spune: 'vrem ca jucătoarele noastre să fie în stare bună de sănătate, vrem ca ele să joace la cel mai înalt nivel în fiecare turneu, iar nivelul să fie ridicat' şi asta este foarte bine, a declarat jucătoarea daneză. Însă faptul că ne împing să jucăm atunci când nu suntem pregătite 100%, cu asta nu sunt de acord''.

AGERPRES  

×
Subiecte în articol: caroline wozniacki wta