x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi (VIDEO) Cel mai fericit medaliat olimpic! Cum a sărbătorit Robert Harting aurul la aruncarea discului

(VIDEO) Cel mai fericit medaliat olimpic! Cum a sărbătorit Robert Harting aurul la aruncarea discului

09 Aug 2012   •   06:28
(VIDEO) Cel mai fericit medaliat olimpic! Cum a sărbătorit Robert Harting aurul la aruncarea discului

Germanul Robert Harting a obtinut medalia de aur la aruncarea discului (68,27 metri) insa adevarata performanta a venit abia cand neamtul a decis sa sarbatoreasca victoria.

Harting a alergat mai intai in public, a fluturat steagul Germaniei, insa cum bucuria lui era prea mare, a decis sa pluseze. Si-a rupt tricoul in fata ziaristilor, dupa care a luat-o la goana pe pista de atletism, pregatita pentru finala feminina la 100 de metri garduri si a sarit peste fiecare obstacol.

Lucrurile au continuat si dupa ce Harting a parasit arena. Acesta s-a intalnit cu amicii sai din echipa, urmand o betie crunta care a durat toata noaptea.

Ieri dimineata, Harting s-a trezit din betie intr-un tren, constatand ca fusese jefuit. Fara echipament sau acreditare, acesta a trebuit sa duca munca de lamurire la satul olimpic din Londra, pana sa fie recunoscut si lasat sa mearga la culcare.

×