x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi (VIDEO) Faceţi cunoştinţă cu SUPEROAMENII Jocurilor Paralimpice

(VIDEO) Faceţi cunoştinţă cu SUPEROAMENII Jocurilor Paralimpice

27 Iul 2012   •   16:19
(VIDEO) Faceţi cunoştinţă cu SUPEROAMENII Jocurilor Paralimpice


In viata oricarui sportiv paralimpic exista un moment istoric, acel unic moment furat pentru o viata normala; iar cei care promoveaza Jocurile Paralimpice vor sa fie siguri ca tu te uiti atent.

In clipul dedicat atletilor Jocurilor Paralimpice producatorii te invita sa privesti la saltul unui sportiv cu un singur picior si in ochii unui inotator orb care paticipa la Jocuri cu o forta si hotarare de nestavilit.

"Nu am vrut de fapt sa filmam dizabilitatile sau atributele acestor sportivi," a declarat regizorul Tom Tagholm, "Am vrut sa cuprindem tot ceea ce ii reprezinta, atitudinile lor, felul in care s-au adaptat sportului pe care il practica, felul in care isi misca trupurile."

Dar momentele emotionante in care acesti sportivi perseverenti isi ciocnesc scaunele cu rotile sau si le imping prin ploaie pe stadion sunt depasite de imaginile in care sunt infatisate momentele tragice care le-au marcat definitiv vietile.

O masina se raspoarna pe autostrada, o gravida cu aer grav paseste in spital si un soldat este aruncat suflul unei explozii pe un camp de bataie.

Clipul este un omagiu adus acestor "SUPEROAMENI" si ne indeamna sa apreciem eforturile semenilor nostri care lupta sa isi depaseasca propriile limitari.

×
Subiecte în articol: jocuri paralimpice