x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Vladimir Kliciko spulberat de britanicul Joshua. Victorie prin KO

Vladimir Kliciko spulberat de britanicul Joshua. Victorie prin KO

30 Apr 2017   •   07:51
Vladimir Kliciko spulberat de britanicul Joshua. Victorie prin KO

Boxerul britanic Anthony Joshua l-a învins prin KO tehnic în repriza a 11-a pe ucraineanul Vladimir Kliciko, sâmbătă seara, într-un meci pentru titlurile mondiale IBF, WBA, IBO la categoria grea, în gala desfăşurată pe stadionul Wembley din Londra, în faţa a 90.000 de spectatori.

Joshua (27 ani), campion olimpic în 2012, a obţinut a 19-a sa victorie la profesionişti, un lucru incredibil fiind acela că toate s-au încheiat înainte de limită.

Kliciko (41 ani), şi el campion olimpic, în 1996, a ratat revenirea în ring după ce în 2015 şi-a pierdut centurile de campion mondial în faţa altui englez, Tyson Fury. Kliciko are în palmares 64 de victorii (53 KO) şi 5 înfrângeri (4 KO).

Kliciko a dominat tactic meciul în primele reprize, dar în runda a cincea a fost trimis la podea de Joshua, un lucru care mai mult l-a întărâtat pe ucrainean, care a abătut o ploaie de pumni asupra lui Joshua. Britanicul, care deţinea deja centura IBF, a fost practic salvat de gong, dar în repriza următoare, a şasea, a fost făcut şi el knock-down.

Vladimir Kliciko a controlat în continuare lupta, iar Joshua a rezistat, iar în runda a 11-a a dat atacul şi Kliciko a ajuns din nou la podea. Ucraineanul s-a ridicat şi a mai fost făcut o dată knock-down, după care arbitrul a fost nevoit să oprească lupta.
www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Vladimir Kliciko