x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Voina: "Vom forma un comando pentru partida cu Buducnost"

Voina: "Vom forma un comando pentru partida cu Buducnost"

09 Mar 2011   •   14:14
Voina: "Vom forma un comando pentru partida cu Buducnost"
Sursa foto: /Intact Images
155494-155346-20100517172115039.jpgDupă primul antrenament în noul său mandat la Oltchim, Radu Voina a promis că vâlcencele se vor bate pe viaţă şi pe moarte în meciul din deplasare cu Buducnost, decisiv pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.

"Buducnost este o echipă puternică. Îşi joacă şansa de calificare şi meciul este unul extrem de dificil. Vom forma un comando pentru meciul cu Buducnost Podgorica. Mergem ca la luptă, conştienţi că putem muri sau ne putem întoarce victorioşi. Din păcate nu avem la dispoziţie decât două antrenamente, plus meciul de campionat de la Cluj pe care îl vom privi tot ca pe un bun moment de a ne verifica potenţialul. Mizez pe dorinţa fetelor de a demonstra că au valoare de a juca în semifinale. După aceste două meciuri care mai sunt de disputat, trebuie gândită strategia pentru sezonul viitor", a spus Voina.

Antrenorul naţionalei feminine a României nu a dorit să comenteze perioada petrecută de Anja Andersen la Oltchim: "Fiecare cu strategia lui. Eu o folosesc pe a mea, cea românească. A dat şi rezultate, au fost şi eşecuri, dar eu nu-mi schimb metodele. Eu mereu am respectat decizia medicilor. Niciodată nu îmi permit să trec pesta ea, să pun în pericol o handbalistă. Cristina Neagu înţeleg că are o recomandare de a nu face efort o lună, o lună şi jumătate. Vom vedea în ce situaţie exactă este şi Ionela Stanca".

×
Subiecte în articol: handbal oltchim rm. valcea sporturi