x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi "Vreau ciorbă de burtă şi mici"

"Vreau ciorbă de burtă şi mici"

de Sorin Anghel    |    29 Dec 2009   •   00:00
"Vreau ciorbă de burtă şi mici"

Unul dintre cele mai noi sporturi olimpice este skicross-ul, disciplină la care ţara noastră va fi reprezentată la Jocurile Olimpice de Andra Nedelcu, o zvăpăiată din Braşov, care acum trăieşte împreună cu familia chiar la Vancouver, gazda întrecerilor de iarnă din luna februarie a anului viitor.



A plecat din România în 1997. "Părinţii mei au dorit să-mi ofere un orizont deschis, să cunosc lumea în adevăratul sens al cuvântului. Ei au văzut oportunitatea de a trăi într-un alt mediu şi au realizat ce viitor frumos pot avea. Au plecat pentru a-mi acorda şansa unei vieţi fără bariere şi cu o multitudine de oportunităţi. Cred, sincer, că le-am obtţnut", spune schioarea în vârstă de 25 de ani.

În România l-a avut ca antrenor pe Puiu Garcea şi a fost colegă cu Ioan Nan şi Florentin Nicolae. Îi este dor de România, fiind atrasă mereu de mâncărurile tradiţionale. "Eu vreau mereu ciorbă de burtă şi mici. Se găteşte des la noi în casă aşa ceva", mărturiseşte Nedelcu, care şi-a propus ca la Jocurile Olimpice din 2014 să câştige o medalie pentru România. Citiţi pe www.jurnalul.ro un interviu complet cu Andra Nedelcu.

×
Subiecte în articol: competitori