x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Spun ca nu sunt certati

Spun ca nu sunt certati

22 Apr 2004   •   00:00

George Copos si Ioan Becali neaga existenta oricarui conflict intre ei. Patronul Rapidului a anuntat ca isi doreste o colaborare pe o durata de cateva decenii cu fostul impresar.

Zvonurile potrivit carora patronul Rapidului, George Copos, ar dori sa-l alunge din fruntea clubului de sub Podul Grant pe actualul presedinte executiv, Ioan Becali, din cauza rezultatelor slabe ale echipei din acest retur au fost infirmate ieri de catre cei doi.

DEZMINTIRE. „Niciodata nu a fost vorba de o despartire de Ioan Becali. Am crezut si cred in continuare ca poate fi cel mai bun presedinte de club. Cand am convenit sa vin la Rapid i-am transmis ca este o functie foarte grea. El a recunoscut ca a facut unele greseli, dar noi am incheiat un parteneriat pe termen foarte lung, de 20-30 de ani, el asigurandu-ne ca vom castiga campionatul si vom accede in Liga Campionilor", au fost cuvintele lui Copos, care a spus ca-si asuma in totaliate vina pentru situatia actuala a echipei.

GRESELI. „In perioada de transferari nu m-am implicat deloc. Trebuia sa luam doi jucatori de valoare, care sa ne mentina in lupta cu Steaua si Dinamo. Din pacate am luat numai jucatori tineri", a recunoscut patronul rapidist.

DIFERITI. Copos si Ioan Becali s-au contrazis in declaratii in momentul cand a venit vorba de antrenor. „Cred ca inainte de a fi antrenor la o echipa de top mai intai trebuie sa stai 5-6 ani la o echipa mica. Rapid s-a grabit in cazul lui Dan Petrescu", a declarat Copos. Cuvintele patronului l-au zgandarit pe Ioan Becali, care a reactionat imediat. „Dan Petrescu nu a avut noroc la Rapid. El a trecut si printr-o situatie personala foarte critica cauzata de divort si problemele de sanatate ale tatalui sau. El a dovedit caracter si atunci cand si-a depus demisia a renuntat la toti banii pe care ii mai avea de primit", a sarit Becali in apararea „Bursucului".

ADEVAR. Pacea anuntata de cei doi conducatori ai Rapidului este numai una de fatada. In spatele ei se afla un conflict cauzat de transferurile facute de Ioan Becali in aceasta iarna. Presedintelui giulestenilor nu i-a picat tocmai bine cand Copos l-a impus pe Hizo antrenor, el dorind sa aduca in locul lui Dan Petrescu tot un fost jucator din „Generatia de Aur".

Sorin Anghel


Hizo comparat cu Del Bosque

Patronul Rapidului, George Copos, a comparat situatia de acum a Rapidului cu cea existenta la Real Madrid in 1999, cand Vicente del Bosque a preluat gruparea madrilena intr-o situatie foarte grea. „Del Bosque a venit la Real Madrid intr-un moment in care echipa nu mai avea sanse la nici un trofeu, dar pana la urma au castigat si campioantul si Liga Campionilor. Haideti acum sa credem si noi in sansa lui Viorel Hizo. El are sansa vietii sale la Rapid, desi sunt foarte putine sanse sa mai castigam campionatul", a spus Copos.


Dorintele lui Copos

Pentru ca Rapid nu mai are sanse reale de a prinde o cupa europeana decat in cazul in care Steaua ia titlul iar Dinamo castiga Cupa Romaniei, George Copos a marturisit ca va fi sustinatorul celor doua rivale ale giulestenilor. „In acest moment imi doresc foarte mult ca Steaua sa ia campionatul, iar Dinamo sa triumfe in Cupa Romaniei. M-as bucura daca sezonul s-ar termina asa cum imi doresc eu la fel de mult cum m-am bucurat atunci cand Steaua a castigat Cupa Campionilor", a declarat Copos.


Cantonament la Poiana Brasov

Nemultumit de nivelul pregatirii fizice a jucatorilor sai, antrenorul Viorel Hizo a decis sa-si urce echipa la Poiana Brasov, lucru acceptat si de presedintele Ioan Becali, mai ales ca urmatorul joc al giulestenilor va avea loc la Brasov. „Imi pare rau pentru Razvan Lucescu, dar sambata cineva trebuie sa ia cele 3 puncte", a spus presedintele Rapidului, referitor la urmatorul joc al giulestenilor.


Sfaturi pentru Dumitru Dragomir

Declaratiile presedintelui LPF, Dumitru Dragomir, potrivit carora „mariajul" dintre George Copos si Ioan Becali nu va dura foarte mult, nu au ramas fara efect in Giulesti. „Daca Dumitru Dragomir spune asa ceva inseamna ca el nu mai este «Oracolul din Balcesti». Oricum, el acum ar trebui sa fie preocupat mai mult de problemele pe care le va intampina in campania electorala", a fost reactia patronului rapidist.


„Niciodata nu a fost vorba de o despartire de Ioan Becali. A facut cateva greseli pe care le-a recunoscut si poate este bine ca s-au intamplat in aceasta etapa"
George Copos

„Ma bucur ca George Copos are in continuare incredere in mine si atata timp cat voi fi la Rapid voi face totul pentru a reda suporterilor bucuriile traite in trecut"
Ioan Becali

×
Subiecte în articol: sport becali ioan copos