x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Doar remiza cu Aversa

Steaua - Doar remiza cu Aversa

19 Feb 2007   •   00:00
Steaua - Doar remiza cu Aversa

Steaua a terminat ieri la egalitate, 1-1, in Ghencea, impotriva formatiei de Liga a III-a, Aversa Bucuresti, dupa un meci care s-a jucat in doua reprize a 30 de minute.

EXPERIMENTE. Antrenorul Cosmin Olaroiu a folosit intalnirea cu echipa clasata pe locul 7 in Seria a III-a a Ligii III, pentru a vedea la lucru si jucatorii care evolueaza mai putin, incepand partida in formula: Andrey - Saban, Lovin, E. Baciu, Nesu - M. Croitoru, Paraschiv, G. Coman, Ochirosii - Cristocea, V. Iacob. Pe parcursul partidei au mai evoluat Ovidiu Petre si Valentin Badea. Golul ros-albastrilor a fost marcat de Cristocea (’10), oaspetii egaland cu trei minute inainte de final. Meciul s-a desfasurat pe terenul central.

PROGRAM. In vederea returului de la Sevilla, din 16-imile Cupei UEFA, delegatia stelista va pleca miercuri dimineata in Spania, la ora 9:00, cu o cursa charter, urmand ca la ora 19:00 sa efectueze antrenamentul oficial pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan. De la Sevilla, Steaua va reveni in tara vineri seara, dupa ce dimineata va face o sedinta de pregatire. Campionii vor ateriza la Oradea, acolo unde duminica, de la ora 14:00, vor juca meciul cu UTA, din etapa 20-a a Ligii 1.

×
Subiecte în articol: sport