x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Jucatorii vor sa plece

Steaua - Jucatorii vor sa plece

de Mihai Igirosanu    |    21 Iul 2005   •   00:00
Steaua - Jucatorii vor sa plece

Din cauza marilor restante la plata contractelor si a primelor de obiectiv din sezonul trecut, mai multi jucatori de baza ai campioanei en-titre, Steaua, vor sa-si depuna memorii la LPF pentru a deveni liberi de contract.

Din cauza lipsei lichiditatilor, 7 jucatori ai campioanei au amenintat conducerea clubului ca vor depune memorii la LPF pentru a deveni liberi de contract daca nu-si vor primi drepturile financiare.

Jucatorii nu au vazut inca prima de 10.000 de dolari promisa pentru castigarea titlului, dar nici jumatate din bonusurile victoriilor din returul sezonului precedent, 7.000 de dolari. De asemenea, cei mai multi dintre fotbalisti nu au primit ultima rata contractuala si nici bonusul de 15.000 de dolari cuvenit pentru eliminarea Valenciei.

TENSIUNE. Doar patru dintre jucatorii Stelei, intre care finul patronului, Mirel Radoi, si Dorinel Munteanu, si-au luat toti banii pentru ultimul sezon. Cu o saptamana inaintea debutului din Liga Campionilor, atmosfera din lotul ros-albastrilor este una tensionata, lipsa banilor fiind principalul subiect de discutii. Marti seara, conducerea a facut o noua promisiune fotbalistilor, anuntand ca in maximum 10 zile vor fi facute platile.

MEMORII. Surse din Ghencea sustin ca jucatorii cei mai afectati de neplata contractelor si primelor, George Ogararu, Gabi Bostina, Petre Marin, Florentin Dumitru, Sorin Ghionea, Daniel Oprita si Laurentiu Dinita, erau ieri decisi sa-si depuna memorii la LPF pentru a deveni liber de contract. Se pare ca, in acest sens, unii dintre ei au luat legatura si cu presedintele AFAN, Alex Radulescu, care le-a promis sprijinul.

MECI TEST
De la ora 18:30, azi, la Buzau, Steaua va disputa un meci amical impotriva divizionarei B, Gloria. Partida va fi transmisa in direct de TV Sport, iar banii proveniti din vanzarea biletelor, care costa 30.000 de lei vechi, vor fi donati sinistratilor din judetul Buzau. Jocul de la Buzau va fi ultimul test inaintea debutului european. In alta ordine de idei, Pat Fenlon, antrenorul posibilului adversar din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, FC Shelbourne, se plange ca nu va putea afla prea multe despre Steaua. "Vom avea foarte putin timp pentru a studia echipa Steaua si sunt convins ca, daca se va califica, si Glentoran va avea aceeasi problema", a declarat ieri tehnicianul echipei irlandeze pentru o publicatie din Dublin. Meciul Shelbourne - Glentoran Belfast, in tur 2-1, s-a jucat aseara, tarziu. Conducerea Stelei a demarat deja formalitatile pentru obtinerea vizei de Irlanda, considerand ca Shelbourne se va califica.

×
Subiecte în articol: sport