x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Meme Stoica, in lista Jandarmeriei

Steaua - Meme Stoica, in lista Jandarmeriei

de Ionut Paduraru    |    Sebastian Neamtu    |    10 Mai 2006   •   00:00
Steaua - Meme Stoica, in lista Jandarmeriei

Managerul general Mihai Stoica contraataca dupa acuzatiile de blat aduse de jucatorii si oficialii Rapidului si spune ca meciul giulestenilor cu Gloria este aranjat.

Stoica este de parere ca Rapidul este favorizata in lupta pentru titlu, facand o comparatie intre modurile in care Comisia de Disciplina a FRF a tratat cazul sau, in urma caruia a fost suspendat pentru sase luni, in comparatie cu cel de saptamana trecuta al alb-visiniilor. "Am solicitat o amanare pentru a pregati apararea si pentru ca nu aveam cum sa ajung in Bucuresti la ora stabilita. Nu inteleg graba cu care s-a judecat acest caz, mai ales ca exista precedentul Rapidului. Giulestenii sunt favorizati, pentru ei era mai important sa joace cu suporteri meciul cu Farul decat cel cu Gloria. Am motive sa cred ca partida cu bistritenii va fi o plimbare de sanatate pentru Rapid", a spus MM.

ARBITRAJE. Mihai Stoica a mai declarat ca se teme de arbitraje, desi finantatorul Gigi Becali a primit asigurari de la seful CCA, Gheor-ghe Constantin, ca Steaua nu va mai fi defavorizata. "Aceleasi asigurari le-am primit si dupa meciul cu FC National, iar acum, la Bistrita, a fost si mai rau decat atunci. Nu am nici un motiv sa fiu linistit pana la finalul sezonului. Din punct de vedere al arbitrajelor, suntem marea perdanta a campionatului. Am pierdut multe puncte din cauza arbitrajelor ostile", a spus oficialul stelist.

SUSPICIUNI
"Am motive sa presupun ca meciul cu Gloria va fi o plimbare de sanatate pentru Rapid. Cred asta pentru ca in meciul cu noi, jucatori importanti ai Gloriei au cersit cartonase galbene ca sa fie suspendati. Iau in considerare si trecutul disputelor Rapid-Gloria" - Mihai Stoica, manager general Steaua

PE LISTA HULIGANILOR
Dupa incidentele de la finalul meciului cu Gloria, Mihai Stoica a fost introdus in baza de date a Jandarmeriei alaturi de 322 de suporteri, care au fost amendati pentru ca au deteriorat sau distrus scaunele din stadioane, au patruns in spatiul de joc sau au aruncat cu diverse obiecte in teren. Astfel, oficialul stelist risca sa ii fie interzis accesul pe stadioanele din Romania pe o perioada cuprinsa intre sase luni si trei ani, in cazul in care va fi sanctionat pentru a doua oara de Jandarmerie. "Asta ce inseamna? Ma monitorizeaza? Pe stadion am voie sa intru? Atunci e bine", a reactionat Stoica la aflarea vestii. In schimb, vicepresedintele clubului bistritean, Ioan Horoba, a salutat decizia Jandarmeriei. "Ar fi senzational. Ce nu reuseste Liga sa reuseasca Jandarmeria. Ar trebui sa stea la politie sa vada meciurile", a spus Horoba.

RADOI
Stoica a anuntat ieri ca Mirel Radoi va sta doua saptamani cu bratul imobilizat. "Este exclus sa joace in urmatoarele trei meciuri si in turneul din SUA", a spus Meme, care a dezvaluit ca jucatorii rapidisti au facut gesturi similare cu ale lui Radoi: "Dupa ce i-am eliminat din Cupa UEFA, au spart toate tablourile cu istoria Stelei din vestiar, doar ca nu s-au taiat".

×
Subiecte în articol: sport stoica