x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA / Nici un stelist la nunta lui Zenga

STEAUA / Nici un stelist la nunta lui Zenga

23 Mai 2005   •   00:00

Ieri dupa-amiaza, la ora 16:00, fostul antrenor al Stelei, Walter Zenga, si logodnica sa, Raluca Rebedea, au avut programata cununia civila la Primaria Sectorului 1.

CUNUNATI. Walter Zenga si Raluca Rebedea si-au oficializat legatura intr-un cadru restrans
Evenimentul nu a fost onorat de nici un reprezentant al clubului Steaua, alaturi de cei doi fiind doar familia Ralucai, secundul lui Zenga, Massimo Pedrazzini, si directorul sportiv de la FC National, Vicentiu Iorgulescu. Walter a purtat un costum "Richmond", in valoare de circa 2.200 de euro, iar Raluca, o rochie marca "Jean-Paul Gauthier", care a costat 4.500 de euro. Cununia a durat fix 30 de minute, cei prezenti mutandu-se pentru petrecere la restaurantul "Da Vero", cu specific italienesc. (Mihai Igirosanu)

REFACERE
Accidentat in prima repriza a meciului cu Otelul Galati, dupa o contra puternica a unui adversar, capitanul Stelei, Mirel Radoi, a fost consultat luni dupa-amiaza de medicul echipei nationale, Pompiliu Popescu.

Fotbalistul liderului Diviziei A are o contuzie puternica la laba piciorului drept, dar sansele ca el sa revina in echipa in vederea partidei de la Brasov sunt foarte mari.

Osul piciorului nu a fost afectat prea tare, astfel ca repausul de o saptamana il va ajuta pe Mirel Radoi sa nu rateze finalul incins de campionat din Divizia A.

×
Subiecte în articol: sport