x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA / Oprita ramane

STEAUA / Oprita ramane

de Mihai Igirosanu    |    20 Dec 2005   •   00:00
STEAUA / Oprita ramane

La stadionul din Ghencea, Cosmin Olaroiu s-a intalnit ieri pentru prima oara cu jucatorii Stelei in calitate de antrenor al echipei.

Olaroiu revine ca antrenor al Stelei dupa 40 de luni, iar prima masura a fost instalarea vechiului sau colaborator Dumitru Bolborea ca antrenor secund.

PROGRAM. Fotbalistii stelisti au primit ieri si programul individual de pregatire pentru pauza competitionala de iarna. Reunirea lotului pentru sezonul urmator este programata la 7 ianuarie, iar la sfarsitul lunii echipa va efectua un stagiu de pregatire in Cipru, unde va disputa si cateva meciuri amicale. Debutul oficial al lui Olaroiu va avea loc la data de 15 februarie, cand Steaua va juca in Olanda, la Heerenveen, in mansa-tur a "16-imilor" Cupei UEFA. "O sa fie bine. Nu cred ca va fi o diferenta prea mare intre Oleg Protasov si Cosmin Olaroiu", a declarat mijlocasul Banel Nicolita.

TRANSFERURI. Principala noutate ar fi ramanerea pe loc a lui Daniel Oprita. "Olaroiu a spus ca o sa-mi dea ocazia sa ma pregatesc si sper sa joc mai mult decat pana acum. Nu este nici o problema ca nu ma mai duc la Timisoara. Sunt bucuros daca raman la Steaua si sper sa nu dezamagesc", a afirmat Oprita. Capitanul Radoi, Petre Marin, Iacob, Cristea si Nicolita au impartit ieri dulciuri, jucarii si materiale promotionale copiilor bolnavi de la Spitalul Clinic de Urgente "Maria Sklodowska Curie" si elevilor de la Scoala numarul 36.

PROTASOV, 3,5 ANI LA DNEPR
Ieri, la Dnepropetrovsk, fostul antrenor al Stelei, Oleg Protasov, a semnat un contract pentru trei sezoane si jumatate cu echipa locala, Dnepr. "Il vreau pe Radoi la Dnepr, dar, din moment ce Steaua s-a calificat in primavara europeana, finantatorul echipei, normal, doreste ca el sa ramana, cel putin pana la iesirea din competitie. Radoi nu este impotriva venirii la Dnepr, dar Becali nu doreste sa se desparta de el in perioada urmatoare", a declarat Protasov la prezentarea oficiala ca antrenor al echipei ucrainene. El s-a aratat incantat sa pregateasca echipa care l-a lansat in fotbal: "Vreau sa aduc Dnepr pe primele locuri. As vrea ca Dnepr sa joace un fotbal ofensiv, pentru mine este foarte important ca lumea sa vina la stadion si sa iubeasca echipa pentru stilul sau", a declarat tehnicianul apreciat pentru stilul pe care l-a imprimat stelistilor.
×
Subiecte în articol: sport