x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua: Pepe a revenit şi vrea titlul

Steaua: Pepe a revenit şi vrea titlul

de Mihai Igirosanu    |    15 Feb 2010   •   00:00
Steaua: Pepe a revenit şi vrea titlul
Sursa foto: Paul Chirilă/Intact Images/Gazeta Sporturilor

Atacantul columbian Pepe Moreno a so­sit sâmbătă în România şi a declarat că îşi doreşte să câştige campionatul şi să evolueze în Liga Campionilor cu Stea­ua. În 2008, Pepe a jucat 15 meciuri pentru "roş-albaştri", marcând cinci goluri.

Fotbalistul sud-american va semna un contract până în vară, urmând a primi un salariu lunar de 10.000 de dolari, exact atât cât avea şi în urmă cu două sezoane.
"Steaua e cea mai mare echipă din România şi sper să câştigăm campionatul şi să jucăm în Champions League. Mie mi-a plăcut în România. Nu mi-e teamă că voi păţi ce a păţit Dayro Moreno. Nu mă tem de concurenţă, ştiu că Steaua are atacanţi foarte buni şi sper să fac faţă. De când am plecat din România m-am gândit la Steaua, mă bucur că m-am întors. Sunt pregătit de orice şi nu mă sperie concurenţa cu Pantelis Kapetanos. Deocamdată, el merită să joace, după realizările din ultimul timp", a declarat Pepe Moreno la sosirea pe Aeroportul "Henri Coandă".

Fostul antrenor din Ghencea al columbianului, actualul tehnician al celor de la FC Vaslui, Marius Lăcătuş, salută revenirea lui Pepe. "Kapetanos este un atacant foarte bun, iar venirea lui Pepe Moreno nu poate fi decât benefică. Întotdeauna concurenţa îi motivează pe jucători. Prin tot ce a făcut la Steaua, Pepe Moreno a demonstrat că are valoare", a declarat "Fiara".

SCANDAL CU TRANSFERUL LUI DAYRO
Transferul fostului atacant columbian al trupei din Ghencea Dayro Moreno la fosta sa echipă Once Caldas ar putea isca un mare scandal. "Până la această oră nu a plecat nici un ban dinspre Columbia spre Steaua în ceea ce îl priveşte pe Dayro Moreno. Încă aşteptăm ca aceia de acolo să rezolve problema", a explicat preşe­din­tele Stelei, Valeriu Argăseală.

Presa columbiană a scris sâmbătă că "roş-al­baştrii" nu i-au eliberat "cartea verde" lui Dayro Moreno, deşi ar fi primit cei 500.000 de euro în schimbul său. Din câte se pare, Steaua s-ar fi înţeles cu Once Caldas pentru o sumă de 600.000 de euro, însă columbienii traversează o mare criză de lichidităţi şi nu prea au de unde să achite transferul.

×
Subiecte în articol: sport