x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua – Poli Timişoara - După 10 vine 11?

Steaua – Poli Timişoara - După 10 vine 11?

22 Apr 2008   •   00:00
Steaua – Poli Timişoara - După 10 vine 11?

După o serie de 10 victorii consecutive, graţie căreia au devenit principalii favoriţi la titlu, “roş-albaştrii” nu admit să se împiedice de gruparea bănăţeană.

După o serie de 10 victorii consecutive, graţie căreia au devenit principalii favoriţi la titlu, “roş-albaştrii” nu admit să se împiedice de gruparea bănăţeană.

 

 

Numai ce au trecut peste hopul numit Oţelul Galaţi, că jucătorii Stelei vor avea o nouă confruntare de foc, cu Poli Ştiinţa Timişoara, patronul grupării de pe Bega, Marian Iancu, anunţînd încă de acum o lună că formaţia sa îşi va vinde foarte scump pielea în Ghencea.

 

 

OBIECTIV. Numit “papagal” de antrenorul Oţelului, Petre Grigoraş, la sfîrşitul meciului de la Galaţi, Dorin Goian a spus ieri că toată atenţia sa se îndreaptă acum spre partidele pe care le mai are de disputat Steaua pînă la finalul sezonului: “Eu ştiu că mai avem de jucat patru finale pînă cînd vom deveni campioni din nou. Trebuie să mă concentrez exclusiv pentru a juca bine şi nu mă interesează ceea ce declară Petre Grigoraş”. Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, nu ia în calcul decît victoria. “Dacă vom intra la cabine în avantaj, cred că vom învinge fără probleme. Pe de altă parte însă aş fi foarte mulţumit şi dacă am cîştiga acest meci în prelungiri. Important este să luăm cele trei puncte, fiindcă apoi ne aşteaptă alte trei meciuri foarte dificile şi nu ne permitem să facem paşi greşiţi”. Dică, suspendat, şi Golanski, accidentat, nu vor putea evolua în meciul cu Poli.

 

marius.mihalcea@jurnalul.ro

 

 

 

 

 

Uhrin jr: “Steaua poate fi bătută”

 

 

Antrenorul Politehnicii Timişoara, Duşan Uhrin jr, a spus că echipa sa poate furniza surpriza în Ghencea. “Ei nu au mai pierdut de foarte mult timp, iar noi am avut ghinion în ultimele etape, dar vom încerca să ne facem jocul, fiindcă mă gîndesc că Steaua poate fi bătută”, a spus tehnicianul ceh. Cum Poli este aproape sigură de prezenţa în Cupa UEFA, Uhrin jr doreşte să opereze mai multe modificări la nivelul garniturii de start. “Acum este timpul pentru experimente”, a spus antrenorul lui Poli, primul afectat de această măsură urmînd a fi Marian Aliuţă, care a fost trimis deja la echipa a doua. “Aliuţă se antrenează separat pentru că aşa am decis eu. Ultimele lui evoluţii m-au determinat să procedez aşa”, a menţionat Uhrin jr. “În tur i-am bătut, aşa că nu văd de ce n-am putea să-i mai învingem o dată”, a spus Stelian Stancu, jucător achiziţionat de Poli tocmai de la Steaua.

 

 

 

 

Duritate

 

 

După ce Gigi Becali a spus despre Marius Stan că “îşi trimitea nevasta sau amanta să ia bani de la mine”, preşedintele Oţelului l-a atacat ieri în termeni foarte duri pe finanţatorul Stelei: “Finanţatorul lui Moş Crăciun, un patru clase care jigneşte ce nu poate cumpăra, un bou care îşi permite să jignească pe oricine şi un mîrlan care, în loc să-mi numere soţiile, mai bine şi-ar număra oile. Decît să-i cer bani acestui zero, mai bine mă tîrîi pe jos”.

×
Subiecte în articol: sport poli