x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Protasov are lotul complet

Steaua - Protasov are lotul complet

de Mihai Igirosanu    |    14 Iul 2005   •   00:00
Steaua - Protasov are lotul complet

De marti, Mirel Radoi, Florentin Dumitru, Tiberiu Curt si Daniel Oprita s-au alaturat lotului Stelei in cantonamentul austriac de la hotelul Antonius din Kaprun.

RECUPERATI. Cei patru au sosit de la Bologna, unde au efectuat un tratament la clinica "Isokinetik", iar ieri s-au antrenat sub conducerea noului tehnician, Oleg Protasov. Capitanul campioanei, Mirel Radoi se va prezenta martea viitoare in fata Comisiei de Apel a FRF, care a amanat o decizie in cazul sau tocmai pentru a-l audia pe jucator. Maine seara, Steaua va disputa ultimul amical din Austria contra echipei cehe, Ceske Budejovice, ocupanta locului 15 in ultima editie de campionat. Aseara, ros-albastrii au sustinut cel mai tare meci de verificare, impotriva campioanei Poloniei, Wisla Cracovia.

PROBLEME. Fundasul stanga al Stelei, Petre Marin (foto) s-a intors din Austria si se va alatura lotului saptamana viitoare, el avand de rezolvat cateva probleme personale in tara. "Nu este nimic adevarat din tot ce s-a speculat, ca as pleca la CFR Cluj sau ca as avea probleme la inima si trebuie sa ma las de fotbal. Sunt numai aberatii. Am niste probleme personale si unele medicale, insa nu grave, asa cum s-a spus", a tinut sa infirme jucatorul zvonurile legate de numele sau in ultimele zile.

×
Subiecte în articol: sport