x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Real / Tensiune "galactica"

Steaua - Real / Tensiune "galactica"

de Mihai Igirosanu    |    18 Oct 2006   •   00:00
Steaua  -  Real / Tensiune "galactica"

Cu cateva ore inaintea confruntarii cu Steaua, o stire-bomba a bulversat starea de spirit in lotul Realului, cazat la hotelul Marriott. Doua posturi de televiziune spaniole au anuntat ca antrenorul Fabio Capello si-a fi prezentat demisia chiar in avion.

Posturile tv Canal Plus si Maracana 06 au informat ieri-dimineata ca Fabio Capello s-ar fi decis sa demisioneze chiar la o zi dupa esecul suferit in meciul cu Getafe, informandu-l pe presedintele Realului, Ramon Calderon, despre intentia sa in avionul care i-a transportat pe "galactici" in capitala Romaniei.

CONVINS. "Presedintele Ramon Calderon a ales sa nu-i accepte demisia lui Capello si l-a convins pe acesta sa ramana pe banca tehnica a Realului", informeaza Canal Plus. "Totusi, in Spania, la Madrid, se vorbeste tot mai insistent ca Fabio Capello va repeta gestul in cazul unui eventual esec in fata rivalilor istorici de la FC Barcelona", au anuntat si cei de la Maracana 06.

REACTIE. Ieri-dimineata, managerul sportiv al Realului, fostul mare international sarb Predrag Mijatovici, a sustinut o conferinta de presa la hotelul Marriott, in care a tinut sa dezminta informatiile: "Este o stire totalmente falsa. Fabio vrea sa faca tot pentru a rezolva probleme lui Real, si jucatorii sunt langa el. Capello este un invingator si vrea sa continue proiectul Real".
ASCUNSI
Fotbalistii Realului au preferat ieri sa ramana in interiorul hotelului Marriott, antrenorul Capello programand de la ora 12:30 un studiu video al adversarului. Dupa odihna de dupa-amiaza si pranzul de la ora 15:00, "galacticii" au plecat spre stadionul Steaua abia la ora 20:00. Mai mult, jucatorii nu au iesit din camere, singurul care s-a aventurat pana in hol a fost englezul David Beckham, care a facut poze si a acordat autografe.
DIPLOMATIE
Presedintele Ramon Calderon a avut numai cuvinte frumoase despre campioana Romaniei. "Steaua este o echipa foarte buna. Sa nu uitam ca la romani au evoluat jucatori mari, precum Gica Hagi, care a fost si la Real Madrid. Nu trebuie sa fim o colectie de vedete, ci trebuie sa fim o echipa", a declarat Calderon. "Lyon e cea mai puternica echipa din grupa. Real Madrid joaca o dubla vitala cu Steaua, cu atat mai mult cu cat romanii au transat pe jumatate disputa cu Dinamo Kiev", a notat ieri Marca.

×
Subiecte în articol: sport